O cină simplă şi rapidă pentru o seară doar cu fetele

Cu toate simţim nevoia de o girls night out  din când în când ori de câte ori vrem să dansăm până dimineaţa în club sau să bem un vin şi să povestim de toate.

Dar mai sunt şi acele seri de iarnă când tot ce doreşti este o seară mai liniştită cu fetele, cu un vin fiert şi discuţii interminabile despre serviciu, partener sau mici bârfe despre colegi şi prieteni. Pentru mine aceste seri sunt perfecte la una dintre noi acasă, fie că eu sunt gazda sau sunt invitată.

Însă, şi zic asta din punctul de vedere al gazdei, să petreci mult timp în bucătărie pentru a pregăti cina în timp ce restul fetelor se distrează… nu e foarte amuzant. Şi parcă m-am cam săturat să comand pizza.

Aşadar azi îţi prezint o idee perfectă de cină cu fetele pentru care nu trebuie să stai mult la bucătărie şi pe deasupra e şi un preparat uşor.

Chipsuri tortilla cu hummus – o cină gata în maxim 10 minute

Pentru acest preparat ai nevoi de circa 2 conserve de naut, iaurt, pasta de susan, pătrunjel, puţină lămâie şi dacă îţi place, puţin chimen. Se pun toate în robotul de bucătărie şi se transformă totul într-o pastă (poţi folosi şi blender dacă doreşti). Se pune hummus-ul în boluri mici peste care adaugi puţin ulei de măsline şi nişte boia. Asta e tot!

Poţi servi hummus-ul cu chips-uri tortilla cumpărate de la supermarket sau poţi lua mai multe lipii pe care le tai în triunghiuri mici de mărimea acelor tortilla, le pui într-o tavă peste care presari puţin ulei de măsline şi oregano şi le dai la cuptorul încins până devin crocante. Mie îmi place să pun alături şi nişte roşii cherry, merg bine împreună.

Per total nu va trebui să stai în bucătărie mai mult de 10 minute să pregăteşti cina şi le poţi pune la treabă pe fete să pregătească vinul fiert între timp.

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image