Cutii din carton potrivite pentru camera celor mici

Numai cine nu are copii nu stie ca ordinea in camera celor mici este ceva mai rar intalnit. Mai ales atunci cand au multe jucarii, de care se plictisesc repede; copiilor nu le trebuie foarte mult pentru a imprastia prin toata camera jucarii de plus, papusi, masinute, trenulete, puzzle-uri sau, mai rau, tot felul de piese micute componente ale acestora. De cele mai multe ori, treaba cu stransul jucariilor revine mamei, si asa prea obosita dupa o zi la serviciu.

Pentru a da un aspect ordonat camerei copiilor in doar cateva minute si fara prea mari investitii, alegeti cutiile decorative din carton. Decorative sau de depozitare pentru ca trebuie sa indeplineasca aceste amandoua functii.  Alegeti un loc din camera in care sa le puneti, fie intr-un colt, fie de-a lungul unui perete, dupa draperii sau chiar in dulap si invatati copilul ca acolo este locul in care trebuie sa ii stea jucariile. Indiferent pe unde are de gand sa le imprastie cand se joaca, de acolo trebuie sa le ia si acolo trebuie sa le puna la final.

Alegeti cutii acoperite cu hartie colorata, decorativa sau cu material textil. La cele cu material textil ar fi cateva minusuri, in sensul ca se vor curata mai greu in caz ca se murdaresc si se vor imbiba mai usor cu praf. Puteti alege varianta cutiilor cu huse din panza, acestea putand fi puse la spalat mai usor. Cutiile decorative din carton sunt foarte usor de intretinut si de pastrat. Trebuie doar sa le feriti de umezeala si sa le curatati cu o carpa umeda si moale in cazul in care se murdaresc. Pentru ca ele sa fie foarte atractive pentru copilul dumneavoastra, alegeti cutii cu personaje de desene animate imprimate sau cu diverse forme. Exista, de exemplu, cutii decorative in forma de trenulet, de masinute, de flori, animalute si cate si mai cate alte lucruri care capteaza atentia celor mici.

Pentru ca jucariile sunt felurite, alegeti cutii mai mari pentru plusuri sau pernute moi, cutii medii pentru masinute, jocuri de tip puzzle sau lego, trenulete etc si cutii micute pentru obiecte componente, pentru suprizele din oua cu surprize, pentru carti sau pentru  orice alt tip de jucarie mica. Este indicat ca aceste cutii care contin obiecte mici sa fie puse undeva mai sus si sa fie acoperite cu capac, mai ales in cazul in care aveti copii mici care s-ar putea rani cu ele.

Indiferent cum alegeti sa decorati camera celui mic, este bine sa luati in calcul faptul ca va trebuie multe spatii de depozitare. Cei mici au mereu multe lucruri care le sunt necesare, asa ca trebuie sa aveti si unde sa le puneti pentru a nu da impresia de un haos permanent. Si cum mobila este mai scumpa decat cutiile de carton, cele din urma se dovedesc a fi cea mai buna varianta.

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image