Recuperarea de dupa operatia de marire a sanilor

Imediat dupa operatie pentru marirea sanilor, in timpul recuperarii de dupa marirea sanilor, o sa fii dusa intr-o zona de recuperare pentru o monitorizare atenta.

Sanii tai o sa fie acoperiti in imbracaminte speciala si un bandaj elastic sau un sutien special de sustinere o sa minimalizeze umflaturile si o sa iti sustina sanii in timpul vindecarii acestora.

Ai putea pleca acasa cand esti destul de stabila pentru eliberarea din spital, dupa aproximativ o ora.

Inainte de a pleca, o sa ti se dea instructiuni postoperatorii foarte specifice si o programare la chirurgul plastic pentru verificare. Ai putea de asemenea sa primesti medicamente sau o reteta, dar multi chirurgi plasticieni prescriu medicamentele post operatorii inca din timp.

Printre medicamentele prescrise s-ar putea numara si analgezice si niste antibiotice pentru a preveni infectiile. Poarta  imbracamintea de sustinere ( un sutien special sau o banda elastica) tot timpul, conform instructiunilor medicului. Unii chirurgi plasticieni ar putea recomanda unor pacienti sa isi curete zonele de inserare a implanturilor si sa aplice un unguent, iar alti medici ar putea cere pacientilor sa isi acopere sanii cu un bandaj special. Pentru ca instructiunile variaza, este foarte important sa urmaresti cu atentie instructiunile medicului.

Pentru ca este posibil sa sangerezi in zona unde au fost introduse implanturile in decursul primelor zile, este recomandat sa eviti efortul fizic pana cand medicul iti permita sa maresti nivelul de activitate. Durerea acuta dureaza de obicei intre 1 si 5 zile, dar ai putea de a face cu umflaturile si usturime in primele saptamani.

Reia exercitiile pentru marirea sanilor, exercitiile fizice dar si activitatea normala in functie de recomandarile chirurgului plastician.

Rezultatele operatiei de marire a sanilor

In timp ce, imediat dupa o operatie de marire a sanilor, sanii pot parea mai mari, rezultatele finale pot fi observate la cateva saptamani dupa operatie, pe masura ce dispar umflaturile si pielea se intinde. Unele paciente ar putea avea nevoie sa poarte un sutien special pentru a da o forma sanilor, in special daca sanii sunt asimetrici sau daca erau mici. Liniile de incizie au nevoie de cateva saptamani  sau chiar ani pentru a disparea complet.

Pentru a obtine rezultatele cele mai bune in urma operatiei de marire a sanilor, urmeaza instructiunile post operatorii  primite de la chirurgul estetician si revin-o la niste consulte medicale.

Inlocuirea implanturilor mamare

Implanturile mamare nu sunt considerata a fi dispozitive pentru a viata intreaga si ar putea sa fie nevoie sa fie inlocuiti. Poti face o programare anuala la chirurgul tau plastician pentru a iti evalua sanii si integritatea implanturilor.

In timp, sanii tai se modifica, datorita inaintarii in varsta, schimbarilor in greutate, factorilor hormonali si a gravitatiei. Pe masura ce aspectul sanilor se modifica in timp, unele paciente isi fac un lifting al sanilor sau isi schimba implanturile pentru a le da un aspect mai tanar.

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image