Cizme dama – incaltamintea de dama este foarte importanta

Incaltamintea  de dama este foarte importanta, mai ales daca aceasta are si toc. Sunt greu de intretinut si este foarte important modul in care pasim si modul in care acestea se tocesc. Cizmele de dama sunt „pantofii iernii” de care trebuie sa avem grija pana in panzele albe.

Daca vara putem ocoli baltile de pe strazi iarna nu putem ocoli nametii de zapada decat daca zburam. In primul rand cizma de dama trebuie sa fie impermeabila si rezistenta la apa, altfel dupa a doua incaltare se va trasforma intr-o bucata de material individuala si o talpa complet inutila.

Tocul, pe zapada poate deveni cel mai negru cosmar

Tocul, pe zapada poate deveni cel mai negru cosmar .Daca tocul este cui si nu stapaniti foarte bine arta pasitului atunci ai luat cea mai proasta decizie, care va va bantui de cate ori veti incerca sa incaltati acea pereche de cizma. O alegere minunata care ar putea imbina utilul cu placutul ar fi botina. Botinele sunt o varianta mai scurta a cizmelor de dama lungi si o varianta mai joasa a lor, avand un semi toc, deseori mai lat, ofera mult mai multa stabilitate in deplasarea pe gheata. Daca alegem o pereche de cizme de dama dar de data aceasta fara toc trebuie sa avem grija ce fel de talpa au.

Talpa trebuie sa fie din crep sau din cauciuc rezistent

Talpa trebuie sa fie din crep sau din cauciuc rezistent, preferabil cu o cusatura dubla. Inaltimea cizmelor, asta depinde si de outfitul fiecaruia si de comoditatea piciorului.Daca va place sa va simtiti glezna libera mai bine va cumparat o pereche de cizme de dama scurte (botine) cu un semi toc plin cu sau fara sireturi, oricum majoritatea au elastic in parti sau un fermoar lateral pentru a fi mai usor de incaltat. Daca simtiti ca va ingheata mereu picioarele mai bine optati pentru o pereche de cizme inalte pana sub genunchi care sa va tina gamba mereu calda.

Daca sunteti o persoana activa si dinamica

Daca sunteti o persoana activa si dinamica atunci sa luati o pereche creata, sau mai larga poate chiar o pereche de cizme de cowboy. Croiala lor mai larga in partea de sus  este perfecta pentru un look fresh si pentru persoanele dinamice, nu prezinta dificultati tocul se curata usor si sunt foarte usoare.Cizmele care trec de genunchi au in general partea care vine peste genunchi foarte larga si care se strange doar cu un mic siret in jurul piciorului. Ele pot fi mai dificil de incaltat si de asortat dar se potrivesc numai bine la skinny jeansi si la rochite cu colanti.

De asemnea pot fi purtate la colanti cu camasi mai largi ce pot fi stranse in jurul taliei si care se pot transforma in rochite spontane si foarte placute. Cizmele de dama trebuiesc asortate in general si cu paltonul sau jacheta care vine pe deasupra astfel atat afara dar si inauntrul unei  institutii sa puteti arata la fel de frumos. Culorile fregvente sunt negerul si bejul. Cel mai de preferat ar fi sa va achizitionati mai multe perechi de culori diferite .