Cum sa te imbraci ca sa arati mai slabuta chiar daca esti voluptoasa

Hainele plus size cu efect de subtiere sunt cele mai grozave idei. Pe scurt, rochiile au o varietate larga de stiluri pentru orice ocazie, formala, semi-formala, in marimi mai mari si usor de gasit. In mod surprinzator, tinerele domnisoare pot alege dntr-o gama variata de tinute, de la rochii pentru petrecerile de birou, sau cele la patru ace, sau chiar, de ce nu, salopete elegante in marimi mari. Femeile din lumea corporatista pot gasi rochii in marimi mari, potrivite si pentru munca de zi de zi la birou dar care pot fi purtate si intr-o seara in oras. Ai ocazia sa iesi un gratar sau o trebuie sa mergi in vizita la cineva? Alege rochiile plus size care se pot potrivi pentru orice ocazie. Dar, oricare ar fi natura evenimentului, alege rochiile de pe magazinul lizzetstore.ro.

modele-rochii

Alege rochiile plus size care iti complimenteaza figura robusta, ca si stilul tau. Alege o rochie fie formala, fie zi de zi, care sa aiba decolteul in V, fara umeri sau doar cu un singur umar. Cumpara rochii creponate pe corset ca sa acopere sau pentru a imbunatati aspectul tau, in functie de nevoile tale.  Uita-te dupa rochiile plus size care evidentiaza talia.  Pentru includerea bratelor, cauta rochii cu maneci, din piele, gratioase, formale sau mai putin formale.

Poti sa alegi rochii lungi care cu siguranta iti vor complimenta inaltimea. De la rochiile scurte pentru petrecerile ce includ bauturi cu picioarele la vedere, pana la rochii lungi pentru ocaziile mai sofisticate. De la rochiile care se potrivesc pe silueta pana la cele cu fusta de bal. Cu siguranta poti sa mergi la orice eveniment. Orice tanara sau doamna se poate imbraca pentru fiecare ocazie cu rochii potrivite pentru orice tip de silueta de pe lizzetstore.

magazinul lizzetstore

Rochii formale care subtiaza orice tip de silueta

  1. Mar

Silueta mar este potrivita pentru cateva tipuri de rochii. O persoana cu silueta tip mar are in general grasimea pe mijloc, are picioare subtiri si o talie scurta, aproape invizibila. O rochie ce are decoratiuni pe partea superioasa a corpului va atrage cu siguranta atentia asupra pieptului tau. A rochie cu croiala tip A, o rochie cu fusta mare sau o una creponata, ajuta la sublinierea taliei.  In caz ca iti iubesti picioarele nu te rusina sa porti rochii mai scurte pentru a le indica frumusetea.

  1. Zvelta

Silueta zvelta este caracterizata prin a avea un contur uniform. Ele arata cel mai bine in rochiile care accentueaza consitutia inalta si ingusta. Puteti de asemenea sa creati forme jucandu-va cu zona burtii, zona gatului, cu o curea in talie sau o rochie ce include slit, ceea ce va adauga un detaliu deosebit aspectului tau.

  1. Clepsidra

De obicei silueta clepsidra este voluminoasa. Bustul si soldurile sunt in proportie egala una cu alta,  iar zona pieptului este compesata cu lungimea picioarelor. Cele mai bune rochii pentru silueta ta sunt cele care iti subliniaza punctele forte, care de obicei este talia bine conturata. Topuri pana in talie, decolteuri in V, decolteuri deschise, largi, rochii care se infasoara, toate vor arata incredibil pe tine, si iti vor imbunatati tipul de silueta.

  1. Para

In mod general, silueta aceasta are soldurile mai late decat bustul si talia mult mai pronuntata. Cand te imbraci si ai silueta para,  trebuie sa adaugi volum asupra bustului si  sa accentuezi talia pentru a distrage atentia de pe solduri. Noi recomandam rochii cu decolteu larg, sau fara bretele cu o fusta tip A ca sa ajute doamnele cu silueta para sa isi accentueze cele mai bune trasaturi.

rochie-imperiala-croiala-A

  • Miniona

Daca esti micuta si ai sub 1,62 m, poti alege rochiile scurte aratandu-ti picioarele, sau rochiile cu tiv inegal  deoarece are un efect de inaltare. Rochiile lungi, pana in pamant, in general nu avantajeaza persoanele scunde, dar o rochie scurta in fata, lunga in spate poate fi distractiva. Alege rochiile care se comformeaza cu silueta ta, cu decolteu in V, imprimeuri verticale. Rochiile feminine iti complimenteaza corpul iar perechea ideala de pantofi cu toc sunt combinatia extraordinara de infrumusetare.

Rochiile pentru ocazii care subtiaza silueta

In ciuda faptului ca s-ar putea sa crezi ca nu exista o rochie care sa se potriveasca pe fiecare silueta, sunt stiluri  variate care merg pe aproape orice tip de corp fara sa iti bati capul prea mult cu privire la marimea sau forma rochiei. Cu toti realizam ca negrul este vazut ca o culoare ce complimenteaza cel mai bine, insa asta nu inseamna ca trebuie sa porti aceasta culoare.  Exista multe alte optiuni aditionale. Urmareste in continuare manualul pentru cinci  rochii care iti complimenteaza silueta. Ai incredere ca aceste rochii vor avantaja pe oricine.

Rochie tip teaca

O rochie de genul acesta subtiaza atata timp cat detaliile fine sunt corecte. Pentru un aspect cat mai subtire, opteaza pentru o rochie cu lungimea pana la genunchi de o culoare inchisa.  Rochia trebuie sa fie potrivita, nu prea larga dar nici prea stramta, s-ar putea ca efectul de subtiere sa dispara daca este prea larga.  Cel mai ingust decolteu pentru rochia teaca este cel in V deoarece extinde vizual gatul, facand-o pe cea care o poarta sa para mai subtire si mai inalta. Alege o rochie teaca cu un design mat si texturat, opus unui design lucios din material sclipicios, deoarece acest tip de material are tendinta de a mari vizual persoana care o poarta. Adu-ti aminte de lenjeria modelatoare, o sa ai nevoie de toate resursele pentru un impact de subtiere. Foloseste un palton ca sa aveti sansa de a ascunde zonele care nu va sunt atat de dragi.

Rochia creion

Multe femei se impaca cu ideea ca fustele creion le fac sa arate mai mari decat sunt ele in realitate, insa, e chiar opuslui, atata timp cat fusta vine perfect pe picioare. Cele pana la genunchi sunt de obicei cea mai buna alegere, insa doamnele si domnisoarele cu picioarele mai subitiri pot alege o fusta putin mai scurta.

Bluza cu decolteu in V

Bluzele cu decolteu in V au un efect de subtiere datorita deschizaturii largi care are un impact de alungire.  Din pacate, decolteurile in V nu au acelasi efect daca ele sunt pe hainele nepotrivite, deci, cauta haine care ti se potrivesc tipului de silueta.

rochie-cocktail

Sacoul suprapus, cu o singura coloana de nasturi

Fix si texturat sunt cheile pentru un sacou sprapus. Un sacou care se potriveste bine va avea un efect de subtiere mai mare decat un sacou mai larg, deci se merita sa investeti resurse banesti intr-un sacou bun ca sa castigi un aspect fabulos. Stai le distanta de texturile masive precum lanita dura, cauta o textura mai fina, precum o lanita mai delicata. Un sacou poate fi folosit pentru a masca anumite imperfectiuni, de exemplu, o burtica mai proeminenta.

Rochii cu nasturi

Ca sa nu fiu banala, rochiile cu nasturi sunt foarte flexible. Pentru cele dintre voi carora le place sa poarte haine mai largi, rochiile cu nasturi pot fi fantastice cand le cumperi intr-o marime mai mare. Iar pentru doamnele, carora le plac hainele care subliniaza talia, pot include o curea.

Rochia clepsidra

In cazul in care elementul caracteristic tie este talia,  acum este sansa ta! Rochiile care infasoara corpul, sau orice tip de rochie care se leaga in talie, o sa atraga atentia asupra ei, facand ca zonele cu probleme sa dispara.

Rochia triunghi

In cazul in care umerii tai sunt mai lati si soldurile mai inguste, va trebui sa cauti ceva care sa echilibreze aspectul tau, ceva care va adauga volum pe soldurile tale, care se poata fi  un element mai mic a corpului tau.

Rochia para

Pentru femeile care poarta greutatea pe partea inferioara a corpului, hotarati-va la rochiile care au fustele cu talia inalta si care incep din acel punct. De exemplu rochiile fixe la bust si fustele vaporoase.

Oricare ar fi forma trupului tau, opteaza pentru pentru o rochie scurta sau o rochie lunga rafinata, care iti inrameaza silueta in cel mai bun mod si te fac sa te simti minunata si atragatoare.  Poate ai nevoie de o rochie care iti da simetria ideala pentru figura ta, sau o rochie care iti accentueaza elementele preferate al corpului tau.  Oricare ar fi trupul tau, alege rochia care se acomodeaza cel mai bine cu stilul tau, exact ca si forma, de la rochiile lungi si elegante pana la rochiile scurte pe Lizzet Store.

Alege-ti imprimeurile

Imprimeurile nu subtiaza la fel de tare precum o fac culorile, dar, poti sa le faci sa lucreze pentru tine jucandu-te cu ele si efectele pe care le au. In cazul in care esti mai lata in solduri, mergi pe rochiile tip A cu imprimeuri si cu o pereche de colanti inchisi la culoare. Teoria  imprimeurilor: cu cat imprimeul e mai mic cu atat te subtiaza.

Concluzia

Alege rochiile dupa forma siluetei tale, te vor subtia dar vor fi potrivite si personalitatii tale. Imprimeuri mici.  Fii atenta la culori, texturi si modele.