Cum Te Pot Ajuta Câinii – Beneficiile unui câine în casa ta

Sa adopti un caine este un lucru minunant. Cainii sunt foarte jucausi si iti ofera o stare de entuziasm ridicata. Insa, pe langa latura jucausa a unui caine, mai este necesara si educatia acestuia. Majoritatea stapanilor de caini, neavand cunostinte de psihologie canina, educa cainele dupa ureche, adica utilizand psihologia umana la caine. De aici, practic, cainele devine om si pot rezulta probleme de comportament, precum agresivitatea, latratul excesiv si muscatul.

Vezi și: Cum scapi de obsesia câinelui

E ca si cum ai vrea sa construiesti o cladire de 30 de etaje pe o fundatie de 1 metru, din chirpici. Unele persoane poate sunt mai descurcarete din fire si inteleg ce citesc, altele pot citi cuvintele, dar nu inteleg nimic. Pot lua un „10” pentru ca recunosc cuvintele, dar un „2” cand vine vorba sa le si aplice. De aceea, daca nu te descurci singur cu educatia cainelui tau, eu te pot ajuta cu programe personalizate, adaptate pe nevoile tale. Aproape toti cainii pot fi reabilitati. Astfel ca, nu pot garanta ca si in cazul tau se va intampla. Nu mai astepta si contacteaza-ma acum! Ai prima sedinta gratuita, daca esti din Bucuresti. Vezi mai jos ce programe ti-am pregatit!

Program Pentru Catei

Aducerea unui catel in casa este un moment foarte emotionant! Cand cainii sunt mici, sunt pufosi, foarte dragalasi, amuzanti si plini de energie. Insa, problema este ca, nu trebuie sa te lasi pacalit ca sunt mici si dragalasi. Nu trebuie sa observi doar partea pozitiva, ci si problemele care ar putea aparea, precum rosul pantofilor, muscatul persoanelor straine, faptul ca isi face nevoile in casa si alte obiceiuri proaste.

Informează-te și despre: Anxietatea la câini: cum îl înveți să stea singur în casă?

In timpul primelor luni de la nastere, un catel poate fi educat mai usor, regulile de comportare trebuind invatate in aceasta perioada. Desigur, doar daca are un stapan mereu langa el, care sa-i poarte mereu de grija. Catelul tau are nevoie de consecventa, rutina si atentie permanenta. Nu trebuie sa-ti faci grija! Un instructor Cainesa.ro dedicat si cu experienta te poate ajuta cu un program personalizat pentru mancare, exercitiu si disciplina, doar pentru catelusul tau.

Beneficiile vizitarii catelului:

  • Mentine o rutina a hranirii si un program de olita
  • Ajuta cainele tau sa invete comenzile si regulile printr-un sprijin pozitiv
  • Primeste plimbarile zilnice de care are nevoie, pentru a elimina energia in exces si a mentine forma
  • Primeste interactiunea sociala zilnica si atentia de care are nevoie
  • Va fi crescut pentru a fi un membru al familiei bun si responsabil