De unde cumpărăm decorațiuni?

Decoratiunile se impart in trei mari categorii. Primele decoratiuni care atrag cel mai mult sunt si cele mai putin folosite. Decoratiunile de sezon stau majoritatea timpului ascunse in cutii (cum ar fi pomul si instalatia de Craciun). Apoi sunt decoratiunile interioare si decoratiunile exterioare. Si aceste trei categorii de decoratiuni se impart in altele… si altele… dar nu vrem sa va plictisim, acest subiect nu-l vom dezbate atat de amplu.

Intreabarea este simpla. Suntem in impas si avem nevoie de idei? Mereu o modificare in decor este benefica psihicului nostru, mereu exista nevoia de schimbare. Asadar, avem mereu nevoie de idei pentru cadouri, de schimbat ceva in decorul casei sau in gradina. Nu toata lumea se bucura de abundenta supermarketurilor precum sunt in orasele mari. Dar si cu acestea, de multe ori ne este greu sa gasim „acel ceva” pe care il tot cautam. Ne hotaram asupra decoratiunilor dupa ce le vedem, pentru ca acesta este de fapt rolul lor, sa ne starneasca imaginatia.

Majoritatea magazinelor mari au site-uri de unde se poate comanda online, dar sunt altele in care trebuie sa intri, fiind necesar sa-ti asiguri singur trasportul. IKEA de exemplu, ofera posibilitatea de a comanda online, iar costul transportului se modifica in functie de locatie. Pe langa trasport, mai trebuie sa achitati o taxa de colectare in valoare de 29 RON, indiferent de numarul articolelor comandate. Un alt magazin dedicat decoratiunilor interioare si exterioare este JYSK. Aici veti plati doar transportul iar comanda poate ajunge si dupa 9 – 15 zile.

Vezi și: Idei pentru perdele de vis. Decorează-ți casa!

Acum ca este sfarsit de sezon veti gasi oferte pentru decoratiunile exterioare de vara. Nu multi investesc in acestea, fiind timp indelungat pana vara viitoare, dar trebuie spus ca acestea au reduceri si pana la 80%. Poate va mira dar sunt multi cumparatori care profita de aceste oferte. Toamna articolele de gradinarit, piscinele, sezlongurile, chiar haiosii pitici de gradina sunt la oferte imbatabile. La fel cum vara puteti profita de lopeti pentru zapada, calorifere electrice sau orice alte articole care nu isi gasesc utilitatea in acest anotimp.

Decoratiunile interioare joaca un rol important in locuintele noastre. Acestea fac diferenta intre banal si surprinzator, intre kitsch si calitate. Este indicat sa luati in calcul culorile mobilierului, locul generos sau stramt, dar si pretul decoratiunilor. De multe ori gasiti decoratiuni frumoase la preturi rezonabile, fie ca este vorba de tablouri sau stickuri de perete, fie ca este vorba de covoare sau cuverturi. Luati-va timp si studiati ofertele, cu siguranta va veti clati privirea si veti decide daca este timpul sa schimbati ceva in decorul locuintei dvs. Spor la cumparaturi!