Jucarii erotice (vibratoare sau dildo-uri) – atunci cand aveti probleme sexuale in cuplu

In fiecare relatie intervine mai devreme sau mai tarziu un moment de cumpana… sau de “prea multa familiarizare”. Fie te-ai saturat de “clasicele” pozitii, fie ai nevoie de un nou ”suflu de pasiune”. Oricare ar fi cauza, daca vreti ca relatia pe care o aveti sa mearga, trebuie sa faceti ceva. Bineinteles ca exista o multime de solutii. Eu insa va propun una singura: “jucariile”…din pat!

Poate ca la inceput veti privi cu reticenta aceasta propunere. Poate ca unele dintre voi sunteti stanjenite de ideea unor “ajutoare” in pat, dar poate ca a venit momentul sa va eliberati de inhibitii si sa va intrebati “de ce nu?”. Fie ca iti doresti ceva nou pentru tine si partenerul tau, fie ca vrei sa te descoperi, iata cateva propuneri:

Jucarii erotice pentru tine si el…

  1. Leaganul – Daca spatiul va permite, instalati-va un leagan pentru a experimenta sexul suspendati si in miscare. Chiar daca exista posibilitatea sa nu vi se para o “investitie” prea buna la inceput, o data ce va veti obisnui, nu veti vrea sa mai coborati!
  2. Catusele – incatuseaza-l daca vrei sa-I sucesti mintile de placere, sau lasa-te incatusata si dominata de/cu placere.
  3. Inelul vibrator – Are rolul de a restrictiona fluxul de sange si poate duce la o multime de senzatii noi atat pentru tine cat si pentru partener.
  4. Uleiurile si lubrifiantii – Relaxati-va printr-un masaj care sa va bucure si sa destinda placut atmosfera. Lubrifiantii… raman de folosit in functie de voi.
  5. Parfumurile…afrodisiace – Pentru ca mirosul are un rol foarte important in aparitia dorintei sexuale, nu ezita sa aduci in dormitor esente de paciuli, iasomie, sofran, santal sau mosc. Pasiunea se va “aprinde” instantaneu! La fel si atmosfera…
  6. Lenjerii intime…comestibile – Mmmm… Delicios!

Jucarii erotice doar pentru tine…

  1. Clasicul sau nu…vibrator – Ai fi surprinsa sa descoperi cat de multe modele, marimi, culori, functii… poti experimenta atunci cand vine vorba despre vibratoare. Daca te vei simti coplesita de varietatea de vibratoare dintr-un sex-shop, ai putea incepe cu ceva mai… clasic.
  2. “Limba vesela” – Este un obiect cilindric cu o limba la un capat. Chiar daca nu arata prea grozav, limba se misca sus-jos, stanga-dreapta, inauntru-afara si are cinci programe in functie de care poate fi setata… Nu vei regreta…
  3. Dildo – In cazul in care nu iti doresti vibratii, alege un dildo. Are forma unui penis si exista o multime de feluri in care il poti folosi.Pentru stimularea punctului G, pentru stimulare anala… sau in functie de fanteziile tale.
  4. Glontul – Arata ca un ruj, dar dupa ce ii scoti capacul vei vedea un capat mic pe care sunt plasate 4 sfere ca vibreaza. In ciuda denumirii nu este deloc periculos si este destinat stimularii clitoridiene.
  5. Bile Ben-Wa – Sunt bile vaginale folosite pentru obtinerea unei placeri subtile. Pot fi tinute in vagin timp indelungat pentru placeri discrete si foarte placute. Sunt folosite de asemenea pentru stimularea musculaturii pelviene.

Gama este extrem de variata! Nu va ramane decat sa va faceti curaj si sa incercati si… altceva!

Cock Ring ultra soft – inel pentru penis cu stimulator pentru clitoris

 

Cock Ring ultra soft este un inel pentru penis potrivit pentru barbatii ce vor sa intarzie momentul ejacularii. Acesta strange penisul si mentine o erectie tare pentru mai mult timp, intensificand orgasmul. Este prevazut cu un stimulator pentru clitoris ce ii ofera partenerei tale senzatii de neuitat. Un barbat ce vrea sa isi faca femeia fericita trebuie neaparat sa foloseasca un astfel de produs, pentru a fi sigur ca aceasta va ramane tot timpul langa el.

Daca ti-ai propus sa iti satisfaci iubita in totalitate, atunci inelul Cock Ring este alegerea potrivita. Eliminati monotonia din viata sexuala si incercati tot timpul ceva nou care sa va duca pe culmile placerilor. Poti experimenta diferite pozitii deoarece Cock Ring te ajuta sa amani momentul ejacularii si sa prelungesti partidele de sex. Lasa-ti mintea sa zboare si pune in practica orice fantezie sexuala iti trece prin cap.

Vibratiile inelului vor stimula atat clitorisul partenerei cat si penisul tau. Odata fixat la baza penisului, acest inel excita clitorisul in timpul penetrarilor adanci. Alaturi de acest inel vei primi si doua seturi de baterii pentru a te bucura cat mai mult de beneficiile produsului Cock Ring. ALte modele intersante gasiti aici pe amazon

Instructiuni de folosire

Pentru intensificarea senzatiilor se recomanda utilizarea unui lubrifiant. Fixeaza inelul la baza penisului si fii gata sa ai parte de o partida de sex de neuitat. Nu folosi inelul mai mult de 20 de minute. Inainte si dupa fiecare utilizare se spala foarte bine inelul folosind un produs de curatare potrivit pentru astfel de produse.

Material

  • TPR