Geanta din piele (dama)

Geanta reprezinta cu siguranta un accesoriu definitoriu pentru tinuta unei femei. Asa ca fa o alegere potrivita atunci cand iti vei allege geanta sezonul acesta, pentru ca aceasta iti va dicta cu siguranta stiul. Asa ca, pentru o pretanta deosebita si pentru a face o buna impresie ori de cate ori ai ocazia, opteaza pentru o geanta din piele.

Noile colectii de gentii din piele cuprind modele si forme potrivite pentru orice ocazie, de zi sau de seara. Poti alege din genti de umar, modele office pentru serviciu sau modele neconventionale pentru iesiri in oras.

Culoarile anului 2013 sunt cele tari precum verde smarald, albastru, rosu aprins sau galben. Accesorizate cu detalii metalice, gentile de piele vor deveni cel mai de pret accesoriu al tau.

Pentru zi, poti alege modele in nuante nude, pastelate sau neutre, dar daca adopti un stil mai indraznet, poti opta fara grii pentru genti viu colorate, foarte in voga in acest sezon cald. De asemenea, culorile neon au fost optiunea designerilor si in materie de genti, asa ca poti opta pentru acest tip de genti, mai ales ca aceste culori vor da un plus de prospetime tinutei tale.

Cele mai multe modele de genti de piele sunt de tipul celor cu maner scurt, purtate doar pe mana. Insa pentru a fi practice pentru orice femeie, majoritatea dispun si de bretele lungi, care pot fi atasate ulterior. Astfel porti asorta o geanta pentru orice tip de outfit, fie ca este vorba despre o tinuta office sau despre una casual.

Pentru ocazii speciale, poti alege genti tip plic de dimensiuni mici, confectionate fie din piele lacuita, fie din piele naturala, cu aplicatii metalice sau simple. De asemenea, imprimeurile animal print, in special cele de crocodil, sunt in voga si anul acesta.

O alegere care te va face cu adevarat remarcata atunci cand vei iesi in oras, va fi cu siguranta geanta de piele pictata manual. Aceste genti sunt unicate, create din piele naturala peste care sunt create manual picturi deosebite, fie sunt aplicate accesorii hand-made.

Pentru o tinuta de zi cu zi, cele mai potrivite genti de piele sunt cele cu multe buzunare, foarte incapatoare si practice.

Geanta din piele este o investitie in tine pe timp indelungat. Chiar daca preturile sunt mai ridicate in cazul gentilor de piele, calitatea se va observa in timp. Daca o ingrijesti cu produse destinate special pielii si o depozitezi cu grija in spatii aerisite, pielea va ramane impecabila multi ani.

Un alt avantaj il reprezinta faptul ca geanta de piele nu se demodeaza, mai ales daca alegi una in culori neutre, care sa se potriveasca oricarei tinute.

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image