Stagnarea toxinelor – De ce te simti obosit

Stiai ca stagnarea toxinelor iti afecteaza in mod direct calitatea vietii?

Te trezesti simtindu-te de parca te-a lovit o masina? Este foarte posibil ca stagnarea de toxine sa te traga in jos. Amorteala sau reducerea gamei de miscari a unei articulatii sau a unui muschi dupa exercitiu fizic indica faptul ca ai nevoie de o schimbare in stilul de viata.

De ce este stagnarea toxinelor atat de rea?

Stagnarea toxinelor duce la aparitia pH-ului acid, care distruge celulele, faciliteaza aparitia de boli sau de tulburari auto – imune, grabeste procesul de imbatranire, atat din interiorul, cat si din exteriorul corpului, aparand ca urmare si amorteala si durere. Lista, desigur, poate continua. In plus, acesta este unul dintre motivele pentru care zaharul rafinat si carbohidratii sunt atat de nesanatosi. Acesti vinovati duc la cresterea nivelului de acid din pH-ul sangelui, provocand dezastru cu orice ocazie.

toxine

Mitul stagnarii toxinelor DISTRUS!

Multi oameni dau vina pe acidul lactic pentru ameteala, muschi indurerati, celulita, crampe si chiar pentru caderea parului. Gandeste-te la el ca la un produs – deseu care ar trebui eliminat si cat mai repede. Oamenii de stiinta au descoperit ca acidul lactic joaca un rol critic in producerea de energie in timpul exercitiilor fizice. Aceasta toxine nu este baiatul rau al metabolismului, insa. Acidul lactic ofera combustibilul necesar pentru multe tesuturi si ajuta la folosirea carbohidratilor dietetici. Are rol de combustibil pentru ficat, care produce glucoza si glicocen. De fapt, acidul lactic este felul in care natura te ajuta sa treci prin situatiile streesante.

Acidul lactic are si o latura intunecata. Acesta se divide intr-un ion de lactate si de hidrogen. Ionii de hidrogen reprezinta acidul din acidul lactic. Printre efectele sale se numara interferarea cu semnalele electrice din muschi si nervi, iti incetineste reactiile de energie si stopeaza contractiile musculare. Arsura pe care o simti in timpul exercitiilor fizice intense este provocata de adunarea de ioni de hidrogen. Deci, cand esti ametit, nu da vina pe acidul lactic. In schimb, da vina pe cine trebuie – pe ionii de hidrogen.

Daca nu-ti ajuti corpul sa elimine toxine, pot sa apare spasme. De asemenea, iti creste riscul de rani, deoarece iti vei impinge limita mai departe decat ar trebui. “Sa simti cum arde” nu e o idee chiar atat de grozava.

Terapia cu ventuze masaj este o adaugire grozava pentru rutina ta de dupa exercitiile fizice. Ventuzele ce pot fi stranse in mana te lasa sa controlezi cat de adanc vrei sa-si tratezi corpul. Multumita acestui fapt, te poti axa pe sistemul limfatic, care este superficial si se misca incet. Strange ventuza masaj usor si misc-o de la glezne catre genunchi, de la genunchi catre pulpe si tot asa. Intotdeana masam catre partea superiora, catre inima, pentru a ajuta circulatia sangelui si limfatica a corpului. Aceasta actiune te va ajuta sa grabesti procesul prin care scapi de produsele toxice din organismul tau.

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image