Alb sau crem pentru rochia de mireasa

Iti plac mai multe modele de rochii de mireasa si nu esti hotarata pe care sa il alegi? Iti dam dreptate, deoarece nu exista rochii de mireasa urate ci doar rochii nepotrivite pentru o persoana anume. Pe langa gusturile tale, un prim aspect, foarte important, pe care trebuie sa il ai in vedere, inainte de a incepe maratonul cautarii unei rochii de mireasa, il reprezinta nuanta tenului tau.

Culoarea untului, alb obisnuit sau alb stralucitor, sunt nuantele care te vor pune, cu siguranta, in dilema, in momentul in care ai gasit un model de rochie care iti vine turnat.  Alegerea culorii pentru rochie este la fel de dificila ca si alegerea rochiei propriu-zise.

Iata  care sunt cateva aspecte de care trebuie sa tii cont cand iti alegi nuanta rochiei de mireasa: rochia de mireasa cu nuanta alb pur se potriveste perfect pe o piele de culoare inchisa; rochia de mireasa cu nuanta alb stralucitor se potriveste pentru majoritatea femeilor; rochia de mireasa cu nuanta de unt se potriveste perfect pentru femeile cu tenul mai deschis; rochia de mireasa cu nuanta de alb si tonuri de roz este preferata de femeile care vor sa iasa din tipare.

Trebuie sa fii foarte atenta in momentul in care probezi mai multe modele de rochii de mireasa, ia in considerare si faptul ca nuantele acestor rochii de proba pot fi afectate de lumina soarelui sau de praf si poti lua, oarecum, o decizi gresita care, in ziua marelui eveniment, sa te dezamageasca. Indicat ar fi sa ceri o mostra din materialul din care este confectionata rochia aleasa de tine, pe care sa o analizezi foarte bine,  afara la lumina, si pe care sa o compari cu nuanta pielii tale si, abia dupa aceasta analiza amanuntita, sa iei o decizie finala.

Iata care sunt cateva sfaturi utile pentru alegerea nuantei potrivite: daca iti place o rochie intr-o nuanta galbuie, ti se potriveste indiferent ce ten ai. Daca ai tenul mai inchis la culoare, esti foarte norocoasa daca iti doresti o rochie alba. Ti se va potrivi perfect orice nuanta de alb.

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image