Perfectionism

Acum multi ani, am cumparat domeniul acesta cu gandul sa-mi incep un blog. Am stat zeci de ore sa aleg o tema pentru el, l-am schimbat de prea multe ori si multe vor mai urma, am sters articolele scrise pentru ca nu le-am considerat suficient de bune si tot asa.

Uite ca anii au trecut si nu am un blog cu care sa ma laud, nici macar un blog nereusit. Perfectionismul imi guverneaza toate ariile din viata si nici macar nu ma ajuta sa am rezultate mai bune in ce fac ci, de cele mai multe ori, ma determina sa nu mai incerc ceva nou pentru ca stiu deja ca nu o sa iasa bine. Stii ceva? Am realizat ca nu o sa fiu niciodata perfecta si nu o sa fac niciodata un blog perfect pentru ca asa ceva nu exista.

In acelasi timp am realizat ca povestile de pe blog nu trebuie sa fie cele mai reusite ca sa te puna un pic pe ganduri sau sa te inspire sa incerci ceva nou. Asa ca te invit sa fim impreuna imperfecti, sa fim vulnerabili si sa ne dam voie sa gresim pentru ca doar asa o sa invatam.

P.S. Pentru ca imi doresc sa desenez mai frumos o sa pun la fiecare articol si cate un desen facut de mine, asa o sa aveti pe blog o expozitie de arta contemporana:)