Rochii de seara albe

Orice femeie isi imagineaza inca din copilarie ziua nuntii, cea in care va imbraca rochia alba de mireasa. Insa, rochiile albe sunt fermecatoare si extrem de diafane si pentru o seara in oras, la o petrecere ori alt eveniment nocturn. Tocmai contrastul dintre culoarea predominanta a noptii, negrul, si albul rochiei creeaza un efect vizual deosebit si un impact rasunator in randul audientei masculine.

Mai mult decat atat, albul este considerat o nonculoare, care poate fi folosita pentru a pune in evidenta alte accente cromatice, de pilda aramiul unui bronz natural, satenul ori negrul parului, culoarea mai indrazneata a accesoriilor purtate: pandantiv, colier, guler detasabil cu pietre, perle, strasuri multicolore, margele etc., bratara, plic ori pantofi. Totodata, o rochie de seara alba atrage atentia asupra persoanei ce o poarta prin prisma faptului ca exprima puritate, sinceritate si reintoarcere la inocenta, simplitate si incredere in sine. Dat fiind ca albul se potriveste siluetelor armonioase, deoarece marcheaza perfect formele, rochiile de seara albe sunt recomandate doamnelor si domnisoarelor curajoase, care se simt bine in propriul corp si nu au complexe. Cum sezonul primavara-vara 2013 este dominat de rochiile scurte cambrate, numite si slim fit, in materie de tinute feminine de seara, atunci combinatia rochie de seara cambrata, alba este una cu care nu poti gresi.

Deseori, femeile evita sa imbrace rochii de seara albe la petreceri si serate pentru a nu fi asemanate unor mirese, insa aceasta temere nu este justificata atata timp cat modelul, croiala, accesoriile alese pentru rochie sunt indraznete, armonios imbinate si adecvate contextului. O rochie de seara scurta alba, cu taieturi ce urmaresc linia corpului, realizata dintr-o dantela pretioasa cu suprapuneri in partea de jos, asortata cu o pereche de sandale argintii, cu toc si platforma, un clutch metalic si o coafura cu bucle lejere, naturale, toate se contopesc intr-o tinuta sofisticata, care te transforma in regina balului. De asemenea, exista numeroase alte modele din care se poate alege, la fel si accesorii cu care se pot combina: rochii de seara albe tip babydoll, in general cu corset intarit, ornat cu perle ori paiete ivoire, gri, chiar negre pentru un plus de contrast, cu modele asimetrice care alungesc corpul, de tipul acelora mai lungi in spate, cu decolteu in V, bretele late si un accent de culoare in talie pentru subtierea acesteia (o curea, un cordon din saten, un trandafir din material textil in nuante de rosu, roz, corai, bleu, crem, etc.). Pentru o seara glamour se poate opta pentru o rochie de seara scurta, alba, cu maneci bufante, brodate la incheieturi cu perle sidefii, accesorizata doar cu o pereche de cercei stil lacrima, o pereche de pantofi cu varful ascutit intr-o nuanta metalica si un clutch de dimensiuni reduse decorat cu perle albe si sidefii.

Pentru o seara de vara de neuitat, alege o rochie de seara alba, ireal de frumoasa si expresiva!

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image