Scăpați de celulită prin liposucție

Pentru multe persoane, ultima opțiune este cea mai invazivă și mai scumpă:

Mezoterapia cu Laser și Liposucția / Liposculptura – Mezoterapia cu laser constă în injectarea extractelor naturale de plante, vitaminelor și agenților farmaceutici în corp. Sună prea bine pentru a fi adevărat? Ei bine, s-ar putea să fie. Această alternativă necesită mai mult de 10 vizite pentru injecții și impune să vă rămâneți în formă. Acest lucru ar trebui să fie una dintre ultimele opțiuni pentru a reduce celulita, deoarece tot ce primiți din această procedură poate fi obținut prin echilibrarea dietei și a regimului de exerciții.

liposuctieÎn cele din urmă, ajungem la liposucție și liposculptură. Mai întâi, aceste proceduri sunt periculoase, deoarece efectuarea lor poate rezulta în deteriorarea zonelor de sub piele și în cicatrizare. Liposucția constă în îndepărtarea celulelor grase aproape de suprafața pielii.

O modalitate foarte eficienta de eliminare a celulitei este tinerea unei diete. Una dintre cele mai recomandate diete in acest sens este chiar celebra Dieta Dukan.

Cu toate acestea, mulți profesioniști din domeniul sănătății susțin că liposucția nu este un remediu pentru celulită, iar alternativa mai bună constă într-o alimentație sănătoasă și în menținerea unui regim de exerciții fizice. Aceste proceste sunt considerate intervenții chirurgicale plastice, așa că trebuie să analizați avantajele și dezavantajele înainte de a merge pe această rută.

Este important să țineți cont de efectele de alterare a vieții pe care aceste proceduri le pot avea, dacă nu sunt executate corect. Deși par atrăgătoare datorită caracterului de remediu rapid, aceste metode prezintă anumite riscuri. Dacă doriți să reduceți celulita, acesta ar trebui să fie ultimul efort depus!

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image