Tipurile de masini de spalat rufe slim – potrivite pentru spatiile inguste

O masina de spalat rufe slim este un aparat electrocasnic de mare ajutor din mai multe puncte de vedere. In primul rand, acesta este conceput cu dimensiune mai mica, astfel incat va va ajuta sa economisiti spatiul in locuinta dumneavoastra. Atat adancimea, cat si latimea sunt de dimensiuni mai mici, fata de modelele standard. Astfel, modelele de masini de spalat rufe slim sunt o alegere buna pentru orice doreste sa economiseasca spatiul in locuinta sa.

Tipurile de masini de spalat rufe slim: economisesc energie electrica si spatiu intr-o locuinta

Un prim aspect de precizat despre tipurile de masini de spalat rufe slim este acela ca se aseaza mult mai usor intr-o incapere. Daca alegeti sa o pozitionati in baie, acolo unde locul este mai ingust, nu va trebui sa va faceti griji din acest punct de vedere intrucat isi va gasi un loc cu siguranta. Categoria de masini de spalat rufe slim este potrivita pentru cei care nu au mult spatiu in locuinta lor, aceasta fiind o problema des intalnita pentru multi utilizatori. Astfel ca, acest vine in ajutor, fiind usor de incadrat intr-un spatiu ingust. Multe tipuri de masini de spalat rufe slim sunt performante intrucat dispun de dotari moderne. De exemplu, sunt modele care au o clasa de eficienta energetica performanta, precum A++. Aceasta va economisi curentul electric, iar dumneavoastra veti ramane cu mai multi bani in buzunar.

Sunt masinile de spalat rufe slim performante?

De asemenea, mai trebuie spus ca un astfel de model poate avea si tehnologii de spalare bune. Un astfel de exemplu esteSistemul Flow Cotrol. Acesta este util intrucat va pastra detergentul in cuva pana cand va incepe procesul de clatire, ceea ce va contribui la economisirea detergentului de pana la 5,5 kg de detergent pe an, energie electrica, dar si apa.

masini de spalat rufe slim

masini de spalat rufe slim

In plus, un model slim modern poate include si tehnologie smart, aceasta fiind cea care va aduce numeroase beneficii. Aceasta tehnologie poate avea senzori pentru temperatura, spuma, dar si pentru viteza motorului si a tensiunii de alimentare. Acestea se vor regla automat dn setari, ceea ce va contribui la o eficientizare a modului de functionare.

Programele unei masini de spalat rufe slim pot fi ajustabile in functie de material si de tesatura acestuia. Se remarca programele de spalare pentru rufele delicate, matase, bumbac, jeans dar si pentru sintetice. Astfel, orice material va fi spalat cum trebuie, fiecare program fiind ajustat in functie de rufele pe care le veti spala. De obicei, tipurile de masini de spalat rufe slim au o capacitate de incarcare ceva mai mica fata de alte modele, insa sunt si tipuri care dispun de o capacitate mai mare. Insa, daca va doriti o astfel de masina de spalat rufe, care include o capacitate de incarcare ceva mai mica si sunteti mai multi membrii in familie, va trebui sa apelati mai mai multe spalari. Chiar daca are dimensiuni ceva mai reduse, asa nu inseamna ca nu sunt performante, ci dimpotriva, sunt destul de cautate pe piata avand in vedere trasaturile acestora.

 

 

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image