Povestea lucrurilor neterminate

Tu si eu vom avea mereu treburi neterminate. Lucruri pe care vrem sa le facem dar nu reusim. Proiecte care ne plac dar pentru care nu ne putem face timp. Oameni pe care ii vrem langa noi dar pentru care incercam sa reinventam ziua de 72 de ore.

Povestea lucrurilor neterminate mereu este o poveste fara sfarsit. Cand ti se pare ca ai terminat ceva, incepe un nou altceva ce iti va da batai de cap. So, one thing at a time.

Povestea lucrurilor pe care nu le poți da înapoi

Sunt trei lucruri pe care nu le poti aduce inapoi, decat cu oarece puteri paranormale, mult peste intelegerea oamenilor de rand:

  1. Cuvintele pe care le-ai spus
  2. Timpul pierdut
  3. O ocazie, dupa ce ai ratat-o.
  4. Povestea de astazi este despre lucrurile simple in viata. Despre a avea sau nu nevoie de incredere ca sa mergi mai departe sau de curaj pentru a da inapoi. Orice altceva sunt doar vorbe adunate in vant.
  5. Poza este despre vulpe si struguri.

Povestea marketingului adresată femeilor

Azi am găsit un video care m-a distrat. Este vorba despre marketingul pentru sexe. Nu vă gândiți la prostii, ci doar la ambalajele lor.

Tot ce e de femei e roz, tot ce e de bărbați e albastru. Se aplică de la lamele de ras – până la creme și șampoane. Și uitându-mă în geanta cu chestii de spălat, nu mare mi-a fost uimirea când am descoperit că aleg fără să gândesc tot ce este destinat femeilor. Adică funcționează.