Marturii de nunta – ce alegem

Sa organizezi o nunta nonconformista, originala si creativa poate fi o adevarata provocare in ziua de astazi, cand pretutindeni predomina cliseele. Insa, un prim pas pe care il poti face este sa alegi marturii de nunta mai putin conventionale. Ce ai zice sa apelezi la una dintre sugestiile noastre de mai jos care te vor ajuta sa iesi din carapace?

 

Marturii de nunta magneti… dar nu orice fel de magneti

Alege mai degraba tablite magnetice. Acestea se prind de frigider si ii ajuta pe inviatii tai sa lase mesaje personalizate. De regula, acestea sunt insotite de un creion/ marker si un burete care ajuta la stergerea mesajului. Vestea buna este ca poti fii chiar creativa, deoarece tablitele nu vin in forma dreptunhiulara clasica, ci pot avea diverse forme. Renunta la ideea clasica cu fotografii magnet deoarece acestea sunt cumva out of fashion.

Marturii de nunta condimente

Marturiile tale vor condimenta viata invitatilor. La propriu. Sau daca nu viata, macar mancarurile pe care acestia le vor prepara. Astfel, in bocanele simpatice sau sticlute asaza diverse condimente delicioase si ofera-le drept marturii invitatiilor tai la eveniment.

Marturii de nunta cu uleiuri esentiale

Uleiurile esentiale sunt recunoscute pentru efectul benefic asupra pielii, parului si unghiilor. Astfel, acestea reprezinta un remediu de baza in materie de beauty, fiind incluse in ritualurile de frumusete ale domnisoarelor cochete. Drept urmare, foarte multi invitati s-ar bucura sa primeasca asemenea marturii. Iar daca ele sunt asezate in sticlute dichisite, poti considera ca i-ai castigat deja pe invitatii respectivi. O alta veste buna in acest caz este faptul ca ai foarte multe optiuni. Exista uleiuri esentiale cu diverse arome, incepand cu lavanda si terminand cu cele mai exotice.

Marturii de nunta USB

Un port USB este intodeaua de folos pentru a transporta si transfera date. Astfel, alege modele cu forme simpatice pe care sa le poti oferi invitatilor tai. Ai grija insa la faptul ca astfel de marturii pot fi un pic costisitoare. De fapt, cu cat spatiul de stocare este mai mare, cu atat portul USB va fi mai scump. Dar poti alege ceva rezonabil de 1-2 GB. Personalizarea device-ului te poate costa un pic cam mult. Insa, poti apela si la varianta in care sa alegi un stick simplu, caruia sa-i atasezi o eticheta.

Marturii de nunta cosmetice

Daca nunta ta are loc in sezonul vacantelor, fii sigura ca astfel de marturii vor fi pur si simplu adorate. Ofera cosmetice de voiaj in varianta mini, precum geluri de dus sau sapunuri. Acestea se strecoara usor printre bagaje si, in plus, arata si foarte bine. Poti alege o multime de cosmetice cochete, cu aroma delicioasa de vanilie, lavanda, iasomie sau orice iti place tie.

Marturii de nunta plante pentru birou

Foarte la moda in ultima vreme au fost plantele pentru birou, de dimensiuni mici precum cactusii sau plantele verzi-gri, suculente. Acestea arata tare simpatic si nu ocupa foarte mult spatiu. Iar daca le asezi in ghivece personalizate si cochete, invitatii le vor iubi. Si fii atenta. Micutele sunt atat de simpatice, incat vei fi si tu tentata sa le opresti.