Ce nu ar trebui sa porti mereu in geanta, pentru a-ti face viata mai usoara?

Geanta este un accesoriu care nu lipseste niciunei femei. Pe langa faptul ca este un obiect de moda, care te ajuta sa iti completezi tinutele, este si extrem de utila, intrucat te ajuta sa porti mereu cu tine obiecte de care ai putea avea nevoie peste zi. Tocmai pentru ca cele mai multe genti de zi sunt incapatoare, avem tendinta de a arunca in ele tot felul de obiecte, unele de-a dreptul inutile, care nu fac decat sa ne incarce geanta, sa ne ingreuneze munca si, eventual, chiar sa deformeze forma posetei noastre.

Nu are rost sa porti cu tine obiecte pe care nu le folosesti, asa ca e timpul sa faci o curatenie temeinica in geanta si sa scoti orice ar putea fi nefolositor. Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le ai mereu la tine, pentru ca iti sunt de folos in fiecare zi.

Cele mai importante doua obiecte

Cele mai importante doua obiecte pe care nu trebuie sa le uiti acasa in nicio zi sunt portofelul si telefonul mobil. In portofel ar trebui sa ai atat bani gheata, cat si cardurile si actele tale. Nu se stie niciodata cu ce fel de situatie te poti confrunta peste zi, asa ca nu trebuie sa pleci de acasa fara bani si sa fara actele care iti atesta identitatea. Telefonul mobil trebuie sa ai grija sa fie incarcat suficient si, eventual, poti pune in geanta si incarcatorul. In special telefoanele smart au tendinta de a se descarca foarte repede.

De asemenea, daca stii ca esti o persoana foarte cautata sau una care butoneaza toata ziua telefonul, este foarte probabil sa ramai fara baterie cand ti-e lumea mai draga, deci, incarcatorul te-ar putea scuti de aceste situatii neplacute.

Orice femeie ar trebui sa aiba in geanta

Orice femeie ar trebui sa aiba in geanta o mica trusa de infrumusetare de urgenta, mai ales daca are un job care o obliga sa plece de acasa dimineata si sa mai ajunga seara. Toate femeile stiu cat este de neplacut sa stii ca ti s-a stricat machiajul, ca rujul nu se mai cunoaste sau ca parul iti sta rau. Toate aceste lucruri pot fi remediate foarte usor, intr-o oglinda de la o baie, daca ai in geanta o mica trusa de urgenta. Cumpara un portfard dragut si pune in el o perie de par compacta, un deodorant, ruj, pudra si un creion dermatograf. Este recomandat sa cumperi varianta mini pentru toate aceste produse, pentru a nu-ti ingreuna geanta si pentru ca sunt mai usor de depozitat.

De asemenea, ar trebui sa porti la tine si o pila de unghii, pentru ca nu e nimic mai neplacut decat o unghie care ti se rupe in mijlocul unei zile agitate. Guma de mestecat si servetelele atat umede cat si uscate, sunt obiecte atat de mici, dar care fac o mare diferenta daca nu le ai la tine atunci cand simti nevoia.

Intr-un buzunaras bine inchis al gentii, este bine sa porti mereu la tine cateva pastile pentru dureri de cap sau menstruale si cateva tampoane. Nu se stie niciodata ce accidente neprevazute se pot intampla, asa ca este bine sa fii mereu pregatita.

In final, ar fi bine sa porti in geanta o carte sau o revista preferata, foarte utile atunci cand calatoresti cu mijloacele de transport in comun sau atunci cand esti nevoita sa astepti la diverse cozi, pentru dentist sau la coafor, de exemplu.