Celestron Trailseeker – Gata de drum cat ai zice 123

De fiecare data cand plecati la drum trebuie sa fiti atenti la fiecare detaliu si la fiecare amanunt mai ales daca are legatura cu bagajul pe care il aveti, cu greutatea acestuia sau cu volumul pe care il are. Orice bagaj in plus insa poate fi un disconfort pentru voi iar in cazul in care calatoria presupune si parcurgerea unei bucati de drum pe jos cu atat mai mult trebuie sa fiti cat mai mobil si cat mai usor. Daca este vorba insa despre ceea ce puteti lua cu voi pentru a va bucura de fiecare moment si pentru a vedea tot ceea ce se afla in jurul vostru un binoclu Celestron Trailseeker poate fi o investitie foarte buna si eficienta.

Cum gama situatiilor care impun miscare poate curpinde efectuarea unor drumetii, a unor excursii sau de ce nu chiar si a unor partide de vanatoare este esential ca mobilitatea sa nu fie afectat dar asta face ca si modelul Celestron Trailseeker sa fie unul benefic pentru voi. Pentru acest lucru trebuie sa multumiti caracteristicilor de gabrit pe care le detine si este vorba despre o dimensiune de 141 x 130 x 51 mm dar si despre o greutate de 655g. In acest fel puteti fi siguri de faptul ca veti putea alerga, veti putea urca pe munte fara ca macar sa sesizati prezenta acestui binoclu. Pentru a il lua cu voi nu trebuie decat sa folositi pachetul pe care il ofera si care cuprinde o geanta pentru transport, o curea pentru gat dar si o laveta de stergere sau capace pentru protectia obiectivului.

Gata de utilizare

Odata prezent in slujba voastra Celestron Trailseeker poate fi cu siguranta modelul modern de binoclu pe care il doriti sau cautati mai ales ca ofera performante foarte bune pentru designul minimalist pe care il are. Aceste performante de natura optica pot avea legatura cu faptul ca este un model al carui obiectiv are un diametru de 42mm dar in acelasi timp un model care va ofera un factor de marire de 8x. In primul rand veti avea posibilitatea de a vedea mult mai aproape ceea ce va intereseaza dar si ca imaginile sa fie destul de clare iar pentru o luminozitate eficienta veti avea o luminozitate relativa de 27.56.

Fully Broadband Multi-Coated

Ca in cazul oricaui dispozitiv optic este ideal ca imaginile sa fie foarte clare dar si foarte bine conturate mai ales daca este vorba despre cei care vor lua acest model Celestron Trailseeker  cu ei la o partida de vanatoare. Pentru a beneficia de acest lucru veti mai avea ca si caracteristici optice importante straturile antireflex Fully Broadband Multi-Coated dar si faptul ca are unele tratamente anti-aburire. Pentru cazurile in care luminozitatea de afara nu este tocmai una prielnica ceea ce ar putea fi cel mai important este diametrul pupilei de iesire care pentru acest model este de 5.25mm. Fiind cazuri in care utilizatorii au si ochelari fie de vedere sau ochelari de soare pentru a privi prin binoclu nu trebuie sa ii dea jos fiind vorba despre un relief ocular de 17.