Hai să sărim coarda!

Cu sigurantă, multe dintre noi ne gândim deja la râvnitul sezon estival în care vom purta haine usoare, ne vom bucura de noptile calde si romantice, ne vom etala rochiile valoroase si vom merge la in vacanta la mare. Dar până atunci, trebuie să obtinem o conditie fizică cât mai bună pentru a ne simti bine în pielea noastră, prin efectuarea unor exercitii fizice regulate.

 

Prin urmare, îti propun un exercitiu foarte eficient, care nu necesită mersul la sală, putând fi practicat oriunde si oricand: săritul corzii!

 

Probabil îti amintesti zilele de vară din copilărie, când săreai coarda alături de prietenele tale. Eu mi le-amintesc perfect. Era jocul meu preferat din copilărie, pentru ca-mi facea mereu placere sa-l joc fie singura, fie cu prietenele de la bloc.

 

Chiar dacă pare o joacă de copii, săritul corzii este combintia perfectă dintre imbuntatirea coordonării, a rezistentei fizice si a stabilitătii. De asemenea, acest exercitiu fizic complex prezintă multe avantaje. În primul rând, îl putem practica oriunde dorim.

 

În al doilea rând, nu necesită un efort financiar, precum mersul la sală regulat, înotul etc. Avem nevoie doar de o coardă, care nu este deloc scumpă.  Apoi, prin practicarea unei sesiuni de 30 de minute, poti arde aproape 300 de calorii. Prin urmare, săritul corzii rămâne un exercitiu foarte eficient care contribuie la tonifierea întregului organism.

 

Asa că, nu te mai gândi că luna această nu-ti poti permite un abonament la sală: achizitionează o coardă si bucura-te de efectele sale fizice. Have fun!

 

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image