Trei modalitati de a monta un semineu electric. Tu pe care o alegi?

Oamenii folosesc seminee de sute, daca nu chiar de mii de ani. Din pacate, acestea nu au fost niciodata chiar atat de eficiente. Ofera caldura, dar nu o pastreaza foarte mult timp si nu pot incalzi decat o singura camera. Insa toate aceste dezavantaje pot sa fie date uitarii acum, intrucat semineele electrice au sosit pe piata si aparitia lor din urma cu cativa ani a adus o schimbare semnificativa.

Pe langa caldura, ele mai ofera si posibilitatea de a echipa camera intr-un mod modern sau vintage, in functie de semineul de care il alegi. Asta inseamna ca ai si o alegere de facut, iar pe piata exista modele mai simple si mai complexe, mai ieftine si mai scumpe. Asadar, iata care ar fi variantele de baza si care sunt posibilitatile de montaj in functie de fiecare model in parte.

Varianta 1: Montaj in perete

Daca alegi un semineu electric mai simplu ca design si mai modern, atunci aceasta varianta ar putea sa fie cea mai simpla. De altfel, semineele care pot fi montate pe perete sunt mai noi pe piata. Ele nu iti ocupa spatiu de pe podea si pot fi situate la o inaltime rezonabila, in asa fel incat sa lase loc si pentru o canapea sub ele. Aceste modele nu vin cu un cadru ornamental, fiind relativ minimaliste. Imaginea de pe ele ramane insa la fel de atractiva, iar setarile sunt pe atat de avansate pe cat este modelul in sine. Inainte de a le monta insa, trebuie sa fii atent la cateva aspecte.

semineu electric

Un astfel de model poate sa scoata aerul cald in parti sau in fata. Daca prima varianta e valabila, atunci nu il monta langa televizor sau alte aparate electronice, pentru ca le poate strica. Daca e cea de-a doua, pozitioneaza-l in asa fel incat sa nu fie in fara geamului, pentru a trimite aerului catre acesta.

Varianta 2: Manta si montaj pe podea

Aceasta este de departe cea mai simpla si probabil cea mai des utilizata metoda. Ai nevoie de un focar bun si de o manta care sa arata elegant. Din fericire, pe piata se gasesc destul din ambele si producatorii le vand fie impreuna, fie separat, focarul fiind incorporabil. Aceasta este si cea mai clasica modalitate in care poti aseza un semineu electric, facand trimitere la modul in care semineele erau asezate in castelele de demult. De asemenea, daca reusesti sa asortezi si un mobilier pe masura, casa ta va arata grozav.

Varianta  3: Semineu electric ca suport pentru alte aparate

Si de aceasta data focarul va sta intr-un cadru, doar ca el va fi mai mult utilitarist decat decorativ. Mantaua va prelua functiile unui suport de televizor si daca investesti intr-un model mai bun, poate sa ofere si spatii pentru sistemul audio. In acest mod vei impusca doi iepuri dintr-un foc, pentru ca vei avea si un semineu electric si modern care va incalzi si nici nu vei sacrifica spatiul datorita acestuia.  Si cum se gasesc multe focare incorporabile, sansele de alege aceasta varianta sunt destul de mari.

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image