Cutii si ambalaje de carton

Daca doresti sa trimiti un colet, sa depozitezi diverse obiecte, sa pui pe categorii hartii, haine, echipament sportiv sau orice altceva, cel mai la indemana si cel mai economic mod de a face asta este utilizand cutiile de carton. Atunci cand spunem cutie de carton, ne gandim automat la acele ambalaje in nuante de maro, seci, si fara niciun haz. In realitate insa, cutiile de carton se impart pe foarte multe categorii: bibliorafturi , cutii colectoare, cutii cu autoformare, cutii cu capac, cutii cu maner, cutii curierat, cutii arhivare si mutare, cutii de pizza, cutii rafturi, cutii pentru tablouri, cutii pentru cadouri si lista ar putea continua.

Numai din enumerarea de mai sus, iti poti da seama ca o cutie de carton iti poate sari in ajutor cam orice ai avea nevoie de depozitezi, sa muti sau sa trimiti.

Cumparaturile online castiga tot mai mult teren pe piata si, indiferent daca primesti sau daca trimiti, cea mai buna metoda de ambalare este intr-o cutie de carton , simpla, pe care sa o lipesti bine cu banda adeziva. Aceste cutii sunt, cel mai adesea, de forma cutiilor colectoare. In cazul in care trimiti ceva delicat, este indicat sa optezi pentru o cutie captusita cu anti-soc. Aceste cutii pot fi achizitionate de la oficiile de posta, de la sediile companiilor de curierat rapid (in unele cazuri, unele firme chiar le ofera gratuit), de la librarii si, nu in ultimul rand, din mediul online. Cutiile de carton reprezinta cea mai buna solutie pentru ca sunt usoare si, astfel, nu vei fi nevoit sa platesti greutate suplimentara a coletului, se gasesc in marimi diferite astfel incat vei gasi sigur o cutie pe masura a ce vrei sa trimiti, sunt usor de transportat, au un aspect placut si mentin produsul ambalat intr-o stare intacta.

Bibliorafturile si cutiile de arhivare sunt nelipsite din orice birou. Cu ajutorul lor poti mentine in ordine o cantitate foarte mare de hartii, acte oficiale, reviste, lucrari sau orice altceva. Sunt ieftine si usor de procurat, se gasesc la orice librarie. Poti nota pe cant ce contine si vei accesa mult mai usor informatiile de care ai nevoie din biblioteca. In cutiile de arhivare  se pun aceste bibliorafturi, sau simple dosare din carton, in cazul in care nu ai nevoie sa le accesezi atat de des.

Cel mai elocvent exemplu pentru cutiile cu capac este cel al cutiilor de pantofi. Sunt foarte bune pentru pastrat pantofii, astfel ii vei feri de praf sau zgarieturi. De asemenea, pot fi refolosite pentru a depozita alte obiecte. Este bine de stiut ca acest gen de cutie se gaseste de cumparat ca atare, colorata, cu diverse imprimeuri, logo-uri sau personaje din desene animate. Astfel, poti reorganiza camera copilului tau, ii poti pune in ordine jucariile sau cartile de colorat, iar camera va avea un aspect ordonat si vesel.  Aceste cutii pot fi gasite in magazinele cu decoratiuni si obiecte pentru casa sau pot fi comandate online, unde exista o oferta foarte variata.

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image