Cutiile din carton, o idee avantajoasa pentru decorarea casei tale

Indiferent cat de organizata este casa ta, mereu vei avea lucruri care trebuie depozitate undeva si, cel mai de preferat este sa nu le inghesui intr-un mod mai putin estetic, undeva prin vreun colt. Fie ca este vorba despre carti, bijuterii, curele, palarii sau alte accesorii fashion, jucariile celui mic sau sculele lui de pescuit, cutiile deocrative se dovedesc a fi o solutie salvatoare de fiecare data. Pentru ca ai nevoie sa fie usoare si sa aiba un pret foarte bun, cea mai la indemana varianta este cea a cutiilor din carton. In magazinele cu obiecte decorative sau chiar si in cele de mobila, vei gasi o gama foarte larga de cutii decorative din carton, de diverse forme si marimi, de cele mai multe ori cu capac. Pe langa faptul ca sunt foarte practice, daca le alegi in culori si modele care sa se asorteze frumos cu camera in care le vei folosi, cu siguranta vei reusi sa dai casei tale un suflu nou, fara prea mult efort.

Cutiile de carton pe care le gasesti la magazinele de decoratiuni pot fi acoperite cu hartie colorata sau cu material textil. Cele care sunt acoperite cu hartie colorata sunt mai usor de intretinut pentru ca se pot sterge cu o carpa umeda si moale in cazul in care se murdaresc. Cele care sunt acoperite cu material sunt mai greu de curatat, asa ca ar fi bine sa alegi variante in culori mai inchise, mai ales in cazul in care vei depozita in ele produse cosmetice colorate sau stii ca vei depozita ceva ce vei folosi destul de des, deci vei pune de multe ori mana pe cutie. Poti alege si varianta in care cutia este separata si are o husa din material textil care se prinde peste. In acest fel, vei putea sa speli husa ori de cate ori este nevoie si, mai mult decat atat, in cazul in care vei decide sa faci schimbari de culoare in casa, poti pastra cutia si cumpara o noua husa care sa se asorteze cu modificarile pe care le-ai facut.

Poti alege si sa iti faci propriile cutii, asta in cazul in care ai timpul si rabdarea necesare. Procesul nu este unul dificil, ai nevoie de foarfeca, hartie colorata sau material textil si lipici. Iti trebuie putina indemanare si imaginatie si iti poti face singur cutii decorative, folosindu-te de cele pe care le ai deja prin casa sau de ambalaje vechi.  Poti face acest lucru singur sau impreuna cu copiii tai, intr-o activitate creativa si distractiva.

Odata ce ai organizat frumos toate lucrurile in cutii asortate, vei vedea ca spatiul in care locuiesti va parea mai mare, mai ordonat si mai primitor. Dezordinea sau senzatia de depozit nu face bine nimanui, asa ca reorganizarea locuintei tale va avea un efect foarte benefic asupra psihicului tau.

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image