Cu bicicleta la plimbare

Azi m-am pornit in centru in Le General pentru o cafea, unde am si consumat-o dupa care ne-am indreptat spre Piata Unirii sa dam o tura de oras cu bicicletele.

Recunosc ca pana acum mi-a fost cam frica sa ma du cu bicicleta prin Cluj datorita traficului si a lipsei pistelor pe anumite portiuni. Dar azi mi-am luat inima in dinti si am pornit spre Sala Sportului, in prezenta lui Psaico, Miro, Marean, Chinezu, Dan Olteanu, Emil Zice, Peri, Codruta (sper ca sunteti toti:)). Am  reusit sa evit majoritatea masinilor, mai ales ca nu am mai pedalat de 3 ani…totusi in fata la Cluj Arena era sa fiu topita de asfalt, dar domnul sofer a inteles ca e vorba despre o pisi care nu face asta des si a franat.

Am vrut sa vizitam si Biserica aceea veche din Grigorescu, cea reformata despre care am aflat ca dateaza din anul 1060, ctitorita la ordinul regelui Bela al Ungariei. Am ramas cu vrutul deoarece era inchisa…logic. Apoi ne-am indreptat spre campusul USAMV unde nu ni s-a permis sa mergem nici ca pietoni, ce sa mai vorbim de pedalat. Asa ca am returnat bicicletele si am plecat spre casa.

Spre seara ne-am intalnit la Fabrica de Bere Ursus, pentru mine a fost prima data dar am ramas impresionata de cat de bine arata locul. Din pacate stau mai prost la capitolul servire prompta, dar e de inteles la cat de multa lume este, chiar si in timpul saptamanii. Macar ne-am simtit bine.

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image