Sandale cu platforma

Femeia anului 2013 este frumoasa, independenta si, mai ales, stie sa-si puna cele mai de pret atuuri in evident. Si, pentru ca noi femeile sa fim mereu “la inaltime”, trebuie doar sa ne focusam atentia pe cele mai hot tendinte ale verii in materie de sandalute.

Celebra replica a frumoasei Marilyn Monroe accentueaza idealului feminin al zilelor noastre „give a girl the right shoes, and she can conquer the world”, (da-i unei femei pantofii potriviti si va putea cuceri lumea).

Iar pentru a cuceri lumea, treuie sa fii mereu increzatoare si sa te simti bine in pielea ta. Asa ca afla ca si vara aceasta raman la putere celebrele sandale cu platforma. Sutele de modele, cu imprimeuri florale, dungi, buline, cu toc mai inalt sau mai putin inalt, cu bretelute subtiri sau groase, stil gheata, etc. si varietatea de culori din care iti poti allege, nu te vor dezamagi.

Chiar daca esti adepta unui stil mai elegant sau, din confera, preferi stilul sport, sandalele cu platforma pot fi pe placul oricui, pentru ca sunt comode si extrem de shic.

Cred ca stii deja ca tocul inalt iti contureaza frumos atat silueta cat si piciorul. Asa ca alege un model care sa se potriveasca stilului, tau in functie de momentele in care vrei sa le porti. Spre exemplu, daca vrei sa mergi zilnic cu sandalutele cu platforma, deci implicit vrei sa fie cat mai comode, atunci opteaza pentru cele cu talpa ortopedica din pluta. Sunt usoare, confortabile si foarte placute, asa ca nu vei avea probleme. In schimb, daca vrei sa le asortezi cu o tinuta mai eleganta, opteaza pentru cele din piele luciasa, cu platforma inalta. Daca adopti un stil casual, poti opta pentru sandalele cu barete din impletituri, potrivite oricarei tinute de acest gen, iar pentru a le purta cu orice culoare a vestimentatiei, alege o culoare nude sau nunte neutre. Daca preferi un stil trendy si vrei sa epatezi cu tinuta ta, opteaza pentru sandalele cu platforna multicolora sau pentru cele cu barete multicolore si talpa de pluta. Combinate cu rochite vaporoase in culorile sezonului, te ajuta sa-ti creezi o tinuta potrivita a-ti pune in evidenta personalitatea vesela, jucausa si mereu in trenduri.

Si cum anul acesta se poarta foarte mult imprimeurile, nici incaltamintea nu poate fi mai prejos. Afla ca anul acest vor fi din nou la moda sandalele cu imprimeuri animale, piele de sarpe sau de crocodil sau alte forme anstracte.

Acestea fiind spune, doamnelor si domnisoarelor, nu va ramane decat sa tineti spatele drept, privirea inainte si pregatiti-va sa fiti admirate!

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image