Tricouri de la Femmeluxe

Pentru că vara cel mai purtat articol de îmbrăcat este tricoul am decis să îmi mai comand câteva de pe Femmeluxe. Eu oricâte tricouri aș avea parcă niciodată nu sunt de ajuns. Cu toate ca purtam rochii cand mergem la un eveniment, sau in iesirile casual prefer tricourile.

În această comandă mi-am luat trei tricouri și o pereche de pantaloni. M-am tot gândit să comand și un Loungewear dar am zis că păstrez această comandă pentru toamnă , când se pot purta mai bine. La fel ca și în ultima comandă mărimile nu le-am nimerit chiar cum mi-aș fi dorit, dar asta este, unele din ele o să le fac cadou. Dar haideți mai bine să vă arăt ce mi-am comandat.

Tricou FEMME LA MODE, alb și negru

V-am spus deja din articolele trecute că eu sunt înebunită după tricourile albe și negre. Albe pentru că sunt preferatele mele și negre pentru că mi se pare că mă prind mai bine. Rar mă ve-ți vedea să comand alte culori.

Am ales și de data asta două tricouri unul alb și unul negru pentru că cele din prima comandă mi-au plăcut foarte mult. Și cele din ultima comandă mi-au plăcut doar că fiind scurte nu le pot purta. Nu sunt genul meu. Așa că de data aceasta am fost mai atentă la ce comand. M-am uitat foarte bine la descriere să nu cumva să fie scurte . Tricourile ce le-am ales au un desing plăcut care se poate purta atât cu o pereche de Jeansi cât și cu o pereche de pantaloni de trening. Materialul este confecționat din 100 % bumbac ceea ce îmi place foarte mult. Mărimea tricourilor este M dar putem comanda și mărimea S pentru că sunt puțin lărguțe. Oricum se pot purta și așa.

Mi-a plăcut mult acest tricou când l-am văzut pe site. L-am mai văzut și la câteva fete și m-am decis să mi-l comand și eu chiar dacă este scurt. Deși nu sunt fană tricouri scurte acesta mi se pare foarte fain. Cred că este produsul meu favorit de pe Femmeluxe. Este puțin lărguț și se așează foarte bine chiar dacă nu ai cea mai perfectă talie. Vreau să mai comand unul identic și pentru nepoțica mea.

Materialul tricoului este tot 100 % bumbac și se poate purta foarte bine cu o pereche de Jeansi. Este perfect pentru o plimbare în parc sau în excursie.

Ultimul produs comandat este o pereche de Joggers. Aveam nevoie de o pereche negri și se pare că încă mai am deoarece nu am nimerit modelul. Nu am putut să îi îmbrac deloc. Mărimea pare bună dar mi se pare că modelul nu e potrivit. La încheietura piciorului sunt atât de strâmți încât nu poate trece cămcâiul deloc. Îmi pare rău de ei, pentru că modelul chiar îmi place. M-am gândit să îi duc la o croitorie să îi modifc.

Comanda a ajuns la mine în 10 zile prin Fan Courier. Destul de repede având în vedere că coletul a venit din Anglia. Unele site-uri nu reușesc să trimită comanda în 10 zile chiar dacă sunt din România. În concluzie mă declar mulțumită de această comandă Femmeluxe cu excepția pantalonilor.

Voi ați comandat de la Femmeluxe? Sunteți mulțumite de articolele comandate? Ce articole vă plac din comanda mea?