Rekze 63 șamponul care oprește căderea părului

Azi vreau să vorbim despre căderea părului. Este o problemă cu care se comfruntă 90% din femei . Cu această problemă m-am confruntat și eu în ultima perioadă. La mine știu sigur care a fost cauza. Nașterea. Dar cauzele căderii părului sunt multiple.

Care sunt cauzele caderii părului?

Una dintre cele mai fregvente cauze a căderii părului este dereglarea hormonală. Această dereglare poate apărea la orice vârstă dar mai fregvent apare în peroada de menopauză, în timpul sarcini sau după naștere cum e și cazul meu.

O altă cauză a caderii părului este alimentația dezechilibrată. Dacă aveți o alimentație scăzută în aminoacizi, proteine, vitamine și minerale s-ar putea să vă confruntați cu această problemă. De asemenea factorii ereditari și stresul cotidian poate cauza căderea părului. Studiile spun că 50% dintre bărbați și 30% dintre femei au această problemă din cauza stresului.

Cum oprim căderea părului?

Scalpul unei persoane contine aproximativ 100.000-150.000 de fire de păr dintre care 85% sunt într-un proces permanet de creștere.

Firul de păr este compus din apă și keratină. Este hrănit de vasele sagvine de la baza folicului și crește 10 cm într-un an.

Pentru a avea un păr rezistent, sănătos, puternic și strălucitor se recomandă utilizarea unor produse special concepute pentru menținerea sănătății părului.

Eu am testat numeroase șampoane până am ajuns să găsesc produsul care a dat rezulte cu adevărat. Vă recomand cu drag șamponul Rekze 63. Sunt de-a dreptul uimită de rezultate. După doar 3 spălări firele de păr căzute s-au redus semnificativ. Sunt foarte fericită că am descoperit acest șampon. Cine a trecut printr-o sarcină cunoaște acel moment de după naștere când ai impresia că vei cheli efectiv. Firele de păr care nu se mai opreau să cadă și m-au făcut și pe mine să mă panichez . Deși știam că e normal totuși nu putem accepta și să nu încerc să caut o soluție pentru a opri căderea părului.

Despre Șamponul Rekze 63

Șamponul 63 a fost testat dermatologic și clinic. În urma testului clinic a rezultat că a îngroșat firul de păr cu peste 3% și densitatea părului cu peste 19% într-un grup controlat, în doar 4 săptămâni. Șamponul Rekze 63 e conceput pe baza unei tehnologii avansate care stimulează îngroșarea firului de păr, previne căderea acestuia și ajută la creșterea unui păr mai sănătos, acționând asupra întregului scalp.

Datorită formulei unice ce combină 63 de ingrediente recunoscute pentru regenerarea părului și pentru reducerea căderii acestuia, Rekze 63 poate fi numit pe drept cel mai bun șampon pentru creșterea părului și împotriva căderii parului. Șamponul creat de REKZE Laboratories lupta împotriva părului deteriorat, subțierii și ruperii firului de păr și este conceput astfel încât eficiența formulei să nu se diminueze în timp, cum se întamplă în mod obișnuit cu alte tratamente similare.

Cum se utilizează șamponul Rekze 63?

Pentru a avea rezultate foarte bune Rekze 63 trebuie utilizat corect. Aplicați șamponul începând cu vârfurile și continuați aplicarea către scalp, masând ușor. Lăsați să acționeze 2 minute , apoi clătiți bine cu apă. Repetați acțiunea iar de data asta lasați să acționeze 3-5 minute. Pentru rezultate și mai bune folosiți șamponul împreună cu balsamul Rekze 43 ce 3-4 ori pe săptămână. Voi ați folosit șamponul Rekze 63? Ce impresi v-a lăsat?