Bijuterii pentru bărbați – Ce trebuie să știi despre bijuteriile lor din argint

Majoritatea bijuteriilor sunt concepute pentru femei. Cel mai adesea, cand te gandesti la o presoana care poarta bijuterii, iti vine o femeie in minte. Cu toate astea, stiai ca există și bijuterii pentru bărbați? Da, exista. Iata ce trebuie sa stii despre bijuteriile lor din argint!

Așa cum o femeie poartă adesea rochii de seară și cercei, și bărbații ar trebui să-și complementeze ținuta cu niște bijuterii special concepute pentru ei.

Mai mult decat atat, sunt multe care pot fi purtate de ambele sexe. De exemplu, unele bratari au un design unisex, asadar acestea pot fi purtate atat de femei cat si de barbati.

Totul depinde de mentalitatea fiecaruia. Asa cum un barbat poarta verigheta toata viata, poate purta si alte bijuterii. Iesi din norma iar oamenii vor observa acest lucru. Acest lucru poate fi bun sau rau, in functie de modul in care porti bijuteriile.

Precum in cazul femeilor, bijuteriile trebuie sa se potriveasca cu imbracamintea, stilul si personalitatea barbatilor. Scopul acestui articol este sa te faca sa intelegi cum poate un barbat sa poarte bijuterii pentru a intelege ce semnale trimite acesta. Deoarece aceste piese din metal pot avea un efect asupra opiniilor oamenilor cu care lucrezi sau cu care urmeaza sa colaborezi pe viitor. Acestea pot trimite un mesaj, asadar asigura-te ca trimit mesajul potrivit.

Inainte sa incepem, tine cont de faptul ca oamenii vad bijuteriile in mod diferit, in functie de cultura in care au trait. In timp ce in unele tari bijuteriile pentru barbati au o conotatie pozitiva, in alte tari acestea pot insemna cu totul altceva. In acest articol vom vorbi de regulile generale, valabile in cele mai multe tari.

4 Reguli de purtat bijuterii pentru bărbați

Barbatii care poarta bijuterii ar trebui sa tina cont de niste reguli de baza pentru a se potrivi cat mai bine. Iata care sunt cele mai importante 4 reguli de care sa tii cont atunci cand porti bijuterii.

Nu exagera

Daca nu stii exact ce bijuterii sa porti, nu exagera. Incepe cu o bijuterie pentru barbati din argint sterlin, ceva cum ar fi o bratara. Exista multe modele de bratari din argint sterlin ce se potrivesc barbatilor. Important este sa nu aleaga modele foarte groase sau sa poarte prea multe. Daca nu esti un rock star sau un rapper international, cel mai probabil nu ar trebui sa exagerezi cu bijuteriile pe care le poti.

sfaturi cumparare bijuterii pentru bărbați

Este foarte important sa te simti confortabil purtand bijuteriile. Daca nu te simti confortabil, cu siguranta nu iti va sta bine cu ele. Trebuie sa le porti cu incredere. Din acest motiv, este important sa incepi cat mai simplu.

Dupa ce te-ai obisnuit cu o bratara, poti trece la un lantisor de argint. Acestea sunt de asemenea o bijuterie de barbati acceptata din punct de vedere social in majoritatea tarilor.

Potriveste metalul

Majoritatea bijuteriilor de barbati sunt metalice. Aurul si argintul sunt cele mai comune. In timp ce aurul este un metal mai valoros, mai scump, argintul este un o varianta mai versatila, ce se potriveste cu mai multe stiluri. Asadar, daca nu esti sigur ce stil ti se potriveste si nu vrei sa fii judecat de ceilalti, poti alege bijuteriile de barbati din argint sterling. Acestea nu arata ca si cum te-ai da mare (nu au nici pe departe valoarea aurului), insa sunt niste bijuterii frumoase, stralucitoare si valoroase ce iti pot amplifica tinuta.

Cel mai important este insa ca daca porti mai multe bijuterii, toate sa fie din acelasi material. Indiferent ce material alegi, asigura-te ca toate vor arata la fel.

Diferenta intre aur si argint in ceea ce priveste bijuteriile barbatilor

Dupa cum spuneam, bijuteriile lor din argint ar trebui sa fie facute dintr-un singur metal. Iata ce metal ar trebui sa alegi pentru bijuteriile tale.

  • Aurul este o culoare mai calda, ce se potriveste cu niste culori cu tematica galbuie. Se potriveste cu maro si alte culori asemanatoare dar si cu anumite nuante de verde si albastru regal. Aurul este un metal care se potriveste cu anumite culori specifice. Este indicat sa cumperi mai multe piese deoarece nu se potriveste cu orice stil. Cu toate astea, se culorile cu care se potriveste se conecteaza mult mai bine.
  • Argintul este un metal ce arata precum otelul inoxidabil, avand o culoare neutra. Acesta se potriveste cu aproape orice culoare, fiind un metal atat de versatil. Cu toate astea, nu creeaza o conexiune la fel de puternica precum o face aurul. Bijuteriile de barbati din argint sunt alegerea potrivita in cazul barbatilor care vor sa poate bijuterii dar nu vor sa riste sa exagereze.

Ce simbolizeaza aceste bijuterii pentru bărbați

Bijuteriile simbolizeaza anumite lucruri. In ciuda faptului ca acopera doar o fractiune din corpul tau, acestea iti pot schimba radical look-ul.

Bijuteriile de barbati simbolizeaza lucruri diferite in functie de oameni. In timp ce unii le interpreteaza precum un simbol al bogatiei si al succesului, altii il interpreteaza ca pe o afiliere cu mafia.

Asta inseamna ca trebuie sa i grija daca porti bijuterii inafara normelor. Este usor sa oferi mesajul gresit daca nu porti bijuteriile potrivit epentru barbati. Cu toate astea, acestea iti pot imbunatati look-ul si te pot ajuta sa impresionezi mai usor anumite persoane, asadar nu trebuiesc trecute cu vederea. Asadar, ce ar trebui sa poarte un barbat pentru a nu arata ca un mafiot, ci ca un om de succes? Iata cateva sfaturi:

  • Evita stilul ostentantiv. Poarta bijuterii cat mai simple. Nu exagera cu prea multe bijuterii si in niciun caz in purta mai multe tipuri de metale.
  • Poate bijuterii ce au un mesaj. De exemplu, verigheta simbolizeaza dragostea ta eterna fata de persoana iubita. Aceasta semnifica juramantul tau ca vei fi alaturi de ea la bine si la rau, pentru toata viata. Verigheta poate fi cheia ta catre succes in anumite situatii deoarece te fac sa arati ca un barbat responsabil, ce isi ia angajamente. Este un plus in anumite situatii, cum ar fi la un interviu de angajare.
  • Poarta-le la anumite situatii. Nu purta bijuteriile oricand. Pastreaza-le doar pentru ocaziile importante. De exemplu, cand este un eveniment important, poti purta anumite bijuterii care sa iti scoata in evidenta anumite trasaturi ce iti ofera un avantaj. Aici nu vorbim de verighete: acestea trebuie purtate mereu.

Tipuri de bijuterii pentru barbati

Probabil vei fi uimit de cat de multe bijuterii poate purta un barbat. Iata o lista completa de bijuterii pe care le pot purta in orice zi:

  • Verighetele – Verighetele sunt simbolul dragostei si al angajamentului fata de persoana iubita. Poarta-le pe cat mai mult posibil.
  • Ceasurile – Unele din bijuteriile lor din argint preferate sunt ceasurile. Ceasurile sunt niste bijuterii de barbati ce pot fi purtate la fel de des prcum bijuteriile din argint deoarece sunt cele mai acceptate din punct de vedere social.
  • Bratarile – Bratarile sunt niste bijuterii ce pot imbunatati radical look-ul tau. Este bine sa alegi cu grija modelul (conform sfaturilor din acest articol) pentru a oferi mesajul gresit.
  • Lanturile – Daca vrei o bijuterie de argint pentru barbati care sa te scoata in evidenta, lantisoarele sunt alegerea potrivita.
  • IneleleInelele pot veni in diferite forme. Pentru barbati, cel mai indicat este sa alegi inele cat mai clasice. Cu toate ca toate trebuie sa fie din acelasi material, acestea sunt cu atat mai importante sa fie din acelasi material precum verigheta deoarece ambele sunt purtate pe deget.

Numarul de inele pe care trebuie un barbat sa le poarta este atat cate se simte el confortabil sa o faca. Pentru majoritatea dintre noi, 1 sau doua inele sunt suficiente, dintre care unul este verigheta. Traim intr-o societate care nu vede bine oamenii care isi arata succesul prin bijuterii. Cu toate astea, sunt multi barbati care poarta chiar si 3-5 inele si nu arata rau. Important e sa stii sa le potrivesti.

Concluzie

Da, si barbatii pot purta verighete. Este important sa stii sa le potrivesti! Tinand cont de sfaturile de mai sus, orice barbat poate purta cu incredere bijuteriile preferate fara sa isi faca griji ca va fi judecat de ceilalti.