Laminarea Genelor

Aceasta tehnica este una noua ce ajuta la infrumusetarea si insanatosirea genelor. Dupa ce este aplicata aceasta procedura, genele vor arata foarte natural, in comparatie cu tehnica de extensie a genelor. Tehnica de laminare a genelor ajuta la hranirea genelor, iar dupa aceasta procedura firele nu vor cadea si nici nu-si vor schimba forma dupa somn.

Durata acestei proceduri este de aproximativ o ora, efectul pastrandu-se pana la 2-3 luni.

Nota* – Timp de 24 de ore, ochii nu se vor spala. Dupa ce trec cele 24 de ore, genele pot fi vopsite cu rimel, se pot aplica solutii de ingrijire a ochilor, se pot purta lentile, etc. Daca aveti probleme cu ochii sau sunteti alergica la unele componente ale produselor de laminare, va rugam anuntati din timp personalul si nu parcurgeti aceasta procedura.

Ce este MEZOTERAPIA ?

Tipul de tratament medical folosit in medicina estetica ce consta in microinjectii cu substante medicamentoase, alopate sau homeopate, vitamine, aminoacizi, antioxidanti si acid hialuronic, cu rezultate spectaculoare, cu efectul stimularii sintezei de colagen si cresterea fermitatii pielii, dar si refacerea tonicitatii si elasticitatii pielii.

Te-ar putea interesa și: Cum scapi de celulită?

Aplicare

Metodele prin care poate fi realizata mezoterapia sunt:

  • fara ac (terapia virtuala) – acest lucru accelereaza transportul de substante active prin epiderm, catre straturile profunde ale pielii.
  • cu ac – se realizeaza prin intermediul unei anestezii locale, cu seringa sau pistolet special. Administrarea amestecului de substante active pistoletului, permite o injectare uniforma, precisa si de o eficienta sporita, diminuand disconfortul creat de procedura si optimizarea rezultatelor.

Nota* Mezoterapia nu este indicata femeilor insarcinate, celor care alapteaza, bolnavilor cu diabet zaharat insulinodependent, pacientilor cu istoric de accidente vasculare, tulburari de sangerare sau coagulabilitate, cei care sunt in tratament cu anticoagulante. De asemenea, nu este recomandata pacientilor diagnosticati cu cancer, celor cu afectiuni tromboembolizante, inclusiv boala varicoasa sau celor cu medicatie cardiovasculara.