Televizorul LED Samsung 32M4002 – un model potrivit pentru dormitor

Daca faceti parte dintre cei care isi doresc un televizor Non Smart TV, pentru dormitor sau bucatarie, trebuie sa aveti in vedere diagonala pe care o include acesta, dar si coxeiunile de care dispune. Asta pentru ca va trebui sa nu aiba o diagonala mare pentru astfel de incaperi. De asemeena, veti avea nevoie sa descarcati un film, iar conexiunile de tip USB va vor ajuta. Un exemplu de astfel de model este si Televizorul LED Samsung 32M4002.

Samsung 32M4002

Televizorul LED Samsung 32M4002 – avantaje ale partii tehnice

Televizorul LED Samsung 32M4002 este tip Non Smart TV. Face parte dintre modelele noi, avand in vedere gama sa, si anume, din anul 2017. Modelul este prevazut si cu functia pentru monitor, ceea ce reprezinta un avantaj. O caracteristica importanta de mentionat despre acest model este faptul ca are un sistem audio de tip stereo si 2 caracteristici superioare ale sunetului, precum  Dolby Digital Plus si DTS Codec. Un astfel de model are si o iesire a sunetului (RMS) de 2 x 5 W. Este un model avantajos fiind de tip LED.

Televizorul Samsung 32M4002 are o diagonala a ecranului de 80 cm. Astfel, putem spune ca este potrivit unei incaperi ceva mai mici, precum in sau in bucatarie. O alta caracteristica a display-ului este tipul sau, acesta fiind plat. Rezolutia acestuia este High Definition, o rezolutie destul de buna.

Intr-o imagine contrastul este una dintre caracteristicile esentiale, de aceea, trebuie spus ca acest televizor are un contrast bun, fiind de tip Mega Contrast. Rezolutia ecranului este 1366 x 768 pixeli, aceasta redand imaginile cat mai clare, avand in vedere dimensiunea ecarnului, care nu este una mare. Aspectul imaginii ramane cel standard si anume de 16:9. Wide Color Enhancer (Plus) este o tehnologie cu rol de imbunatatire a calitatii imaginilor. Alte caracteristici ale imaginii sunt si Film Mode, HyperReal Engine, PQI 100.

Ce tipuri de conexiuni poate realiza acest televizor?

Connect share movie este functia ce permite conexiunea prin portul USB, astfel incat sa puteti viziona un continut divers. Important de spus este si ca acest model include un tuner digital DVB-T/C, precum si o intrare utila pentru antena. Modelul Samsung 32M4002 contine si un player multimedia integrat. Pentru a avea parte de un continut cat mai divers, televizorul este prevazut si cu cateva conexiuni utile, precum un Slot CI+, 1 x RF in, 2 porturi HDMI si un port de tip USB. In plus, detine si o iesire audio digitala (optica), 1 intrare video composite si 1 intrare pentru component. Compatibilitatea VESA a acestuia este 100 x 100, ceea ce inseamna ca se poate monta pe un perete. Nu ii poate lipsi nici telecomanda, iar cablul de alimentare este util in vederea redarii unui continut de pe un dispozitiv extern. Manual de utilizare va sta la dispozitie pentru a invata cum se folosesc anumite functii sau setari.

Acest model Non Smart TV are cateva caracteristici speciale ce fac parte din dotarea sa: Auto Channel Search, Teletext (TTX), Auto Power Off, Caption (Subtitle), ConnectShare™ (USB 2.0), Digital Clean View. Televizorul LED Samsung 32M4002 are un pret de achzitie bun, drept pentru care merita cumparat.

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image