Masina de spalat rufe LG F2J5WN4W, un model potrivit celor care nu spala mult

Atunci cand locuiti singur sau nu aveti mult de spalat, trebuie sa alegeti cu atentie masina de spalat rufe. Asta pentru ca, nu trebuie sa irositi energie electrica degeaba, daca nu spalati mult. Un model cu o capacitate de 6-7 kg, ar fi tocmai potrivit. Un astfel de exemplu este si modelul LG F2J5WN4W.

Cum arata aceasta masina de spalat rufe la exterior?

In primul rand, este o masina de spalat rufe de culoare alba, insa, nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere. P piata se gaseste o gama diversa de detergenti, astfel incat sa il puteti gasi pe cel care va curata cel mai bine. Hubloul acesteia are un diametru de 30 cm si se deschide spre stanga. De asemenea, adancimea este de 45 cm, fiind destul de buna. Inaltimea sa este standard, fiind de 85 cm. Are si o latime de 60 cm.

Masina de spalat rufe Slim LG F2J5WN4W – prezentare

Acest model face parte din categoria Slim, ceea ce inseamna ca va fi usor de asezat in diverse locuri din bucatarie sau alta incapere unde alegeti sa o asezati. Nu o sa va vina sa credeti cand veti vedea ca aceasta are un consum anual de energie de 146 kW/h. Acest lucru se datoreaza clasei de eficienta energetica de care apartine, aceasta fiind A+++, una dintre cele mai performante clase, care economiseste consumul de curent, ceea ce o face demna de achizitionat. Eficienta energetica la spalare este tip A.

Modelul LG F2J5WN4W are o capacitate de incarcare de 6,5 kg, ceea ce inseamna ca este un model indicat pentru persoanele care stau singure sau nu au multe rufe de spalat. Incastrarea sa este tip standard. De precizat este si modalitatea sa de incarcare, aceasta fiind una destul de usoara, intrucat este frontala.

Aceasta masina de spalat tip slim din gama LG emite un nivel de zgomot la spalare de 55 dB, fiind destul de potrivit. Aceasta este o masina de spalat rufe moderna avand in vedere faptul ca dispune de un panou de comanda de tip touchscreen, dar si mecanic, ceea ce inseamna ca va fi usor de utilizat. Detectarea automata a cantitatii, programarea intarziata si indicatorul timp pentru program sunt cateva dintre functiile de care dispune acest modelul LG F2J5WN4W. De asemenea, mai are si un timer, care va ofera informatii despre stadiul in care se afla programele masinii de spalat. In plus, beneficiaza si de tehnologia de reducerea vibratiilor, dar si de reducere a zgomotului.

LG F2J5WN4W

LG F2J5WN4W

Cuva acestei masini de spalat are 6 tipuri de miscari de spalare diferite, acestea permitand o spalare persoanalizata pentru multe tipuri de materiale. Astfel, performanta de spalare va fi una imbunatatita. Functiile de siguranta regasite la acest tip de masina de spalat sunt blocarea accesului interfetei, dar si semnalizarea acustica pentru finalizarea programului. Beneficiaza de 14 programe de spalare, acestea fiind de mare utilitate. Cateva dintre aceste programe sunt cele pentru: lenjerii, rufe delicate, bumbac, sintetice sau chiar programul pentru prespalare.Un astfel de model va avea un pret usor crescut, insa, se merita sa il aveti acasa

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image