Pastile de slabit? Se poate si fara ele!

Trebuie să mănânci micul dejun? Nu, desigur că nu. Nu mănâncă dacă nu ți-e foame. Și asta se întâmplă pentru orice masă.

La o dietă strictă, foamea și nevoia de a mânca tind să scadă foarte mult, mai ales dacă aveți o greutate foarte mare de pierdut. Corpul tău ar putea arde fericit magazinele tale de grăsimi, reducând necesitatea de a mânca.

Dacă se întâmplă acest lucru, fii fericit! Nu incerca sa mananci daca nu ai nevoie. Asteapta ca foamea să se întoarcă înainte de a mânca din nou. Acest lucru vă va economisi timp și bani, în timp ce accelerați pierderea în greutate. Apropo de asta, sa stiti ca exista si pastile de slabit care taie pofta de mancare.

Unii oameni se tem că vor pierde controlul dacă nu mănâncă la fiecare trei ore, făcându-i astfel să mănânce mii de calorii și să-și distruga complet dieta. Deci, ei vor manca gustari tot timpul.

Masoara progresul chiar si atunci cand nu folosesti pastile de slabit

Urmărirea pierderii în greutate cu succes este uneori mai dificilă decât ați crede. Concentrându-te doar pe greutate și urcând pe scară în fiecare zi, ar putea să fie înșelătoare, să provoace anxietate inutilă și să vă submineze motivația pentru nici un motiv bun.

masurarea progresului
Cantarul nu este neapărat prietenul tău cu nici pastilele de slabit nu sunt intotdeauna. Poate doriți să pierdeți grăsime – dar cantarul măsoară mușchii, osul și organele interne. Câștigul muscular este un lucru bun. Astfel, greutatea sau IMC sunt moduri imperfecte pentru a măsura progresul dumneavoastră.

Acest lucru este valabil mai ales dacă tocmai ați ieșit dintr-o perioadă lungă de semi-înfometare (numărătoarea caloriilor), deoarece corpul vostru poate dori să restabilească mușchii pierduți etc. Începerea antrenamentului de greutate și câștigarea de mușchi poate, de asemenea, să vă ascundă pierderea de grăsimi.

Pierderea grasimilor si cresterea muschilor inseamna progrese importante, insa puteti sa ratati acest lucru daca doar va masurati greutatea. Prin urmare, este inteligent să urmăriți și dispariția grăsimii abdominale, prin măsurarea circumferintei taliei. Citeste si despre Eco slim.

Fiti persistent

De obicei durează ani sau zeci de ani pentru a câștiga multă greutate. Încercarea de a pierde totul cât de repede posibil, prin înfometare rareori funcționează bine pe termen lung, este doar o rețetă pentru “dieta yo-yo”. Pentru a reuși, aveți nevoie de ceva care să funcționeze pe termen lung. Apropo de yoyo, acesta apare frecvent atunci cand slabiti cu pastile de slabit, asadar, aveti mare grija.

Ce să urmăriți?

Este normal să pierdeți 2-6 kilograme (1-3 kg) în prima săptămână cu o dietă strict carbohidrabilă mică și apoi în medie cu o jumătate de kilogram (0,5 kg) pe săptămână, atâta timp cât aveți o multă greutate rămasă pierde. Acest lucru se traduce în aproximativ 50 de kilograme (23 de kilograme) pe an.

Fiecare 1 kilogram pierdut de grasime este aproximativ egal cu 1 cm pierdut în jurul taliei.

Bărbații tineri pot pierde greutate mai repede de atat, poate de două ori mai repede. Femeile trecute de menopauză pot slabi într-un ritm ușor mai lent. Oamenii cu o dietă foarte strictă cu carbohidrați slabi pot să piardă în greutate mai rapid, precum și cei care fac multe exercitii (un bonus). Și dacă aveți o cantitate enormă de exces de greutate de pierdut, puteți începe mult mai repede.

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image