Cum sa va curatati o geanta de machiaj

Aceasta poate parea o sarcina deosebit de sacaitoare, dar in realitate ea este una foarte importanta. Puteti curata instrumentele dvs de machiaj cat de bine se poate, dar daca le puneti intr-o geanta murdara, nu rezolvati nimic. Un spatiu de depozitare murdar pentru instrumentele dvs de machiaj inseamna ca acestea sunt tot murdare, ceea ce poate duce la acnee sau infectie. (Au existat chiar si afirmatii ca au fost descoperite insecte in instrumentele de machiaj murdare!) Fiti sanatoase, curate si frumoase asigurandu-va ca instrumentele curate sunt depozitate intr-o geanta de machiaj curata.

Pasul unu

Goliti geanta dvs. de machiaj. Apoi treceti la colectia dvs de machiaj si aruncati obiectele expirate. Noi mentionam data expirarii pentru diferitele obiecte pe pagina noastra despre cabinetul de medicina si camera de baie.

Pasul doi

Intoarceti geanta dvs de machiaj cu susul in jos si scuturati-o deasupra unui cos de gunoi pentru a scapa de resturile adunate. Puneti geanta deoparte. Luati o bucata de material curata si umeziti-o cu apa rece. Aplicati cateva picaturi de sapun la unul din colturile materialului. Frecati acel colt de restul materialului pana cand obtineti o spuma de sapun si apoi stergeti cu materialul imbibat in sapun geanta dvs de machiaj murdara.

Pasul trei

Clatiti geanta cu apa curata, apoi intorceti-o pe dos si lasati-o sa se usuce complet. Puteti grabi procesul de uscare utilizand un uscator de par reglat la un nivel scazut sau la rece. Nu puneti uscatorul de par prea aproape de geanta pe care o uscati!

Pasul patru

Asa cum am mentionat mai sus, utilizarea instrumentelor de machiaj murdare poate dauna aspectului si sanatatii dvs. Astfel in timp ce asteptati ca geanta dvs sa se usuce curatati pensulele pentru machiaj care vin puse in geanta. Accesati sectiunea noastra despre pensulele pentru machiaj si cititi sfaturile noastre despre “Cum sa curatati pensulele pentru machiaj”.

O geanta de machiaj curata este o geanta de machiaj care ajuta la sanatate

Dvs aplicati machiajul pe cel mai intins si mai vulnerabil organ al corpului. Ofiriti pielii dvs un moment de respiro si asigurati-va ca ceea ce puneti pe ea nu ii cauzeaza niciun rau. Curatati geanta dvs de machiaj de mai multe ori pe an pentru a mentine pielea dvs fericita.