Tratament cu ventuze faciale – de ce trebuie sa-l incerci

O noapte pierduta nu mai este la fel de usor trecuta cu vederea si recuperata ca in adolescenta. De acum, lipsa somnului isi pune amprenta asupra organimului tau, din toate punctele de vedere. Iar acest lucru se cunoaste in special la nivelul fetei. Ochii incercanati sau poate chiar insangerati din cauza oboselii, tenul dezhidratat, toate acestea sunt semne care indica faptul ca ar trebui sa iei masuri serioase pentru combaterea oboselii. Iar printre acestea, se numara si un tratement cu ventuze faciale.

ventuze faciale siliconDincolo de faptul ca te ajuta sa scapi de oboseala, ventuzele faciale sunt recunoscute pentru faptul ca lupta impotriva ridurilor, o alta problema comuna a doamnelor si domnisoarelor.

Iar daca te intrebi de ce apar ridurile, chiar si de la varste destul de fragede, raspunul este simplu. Exista o multime de factori care duc la aparitia acestora. Printre cei mai cunoscuti se numara lipsa purtarii unor ochelari de soare, fapt care ne face adesea sa ne incruntam si capatam riduri faciale (de expresie). Acestea sunt destul de frecvente pe frunte. Un alt motiv este alimentatia nesatoasa, bazata in special pe consumul de dulciuri si zahar procesat. Si da, stim cat de greu este sa te abtii in astfel de situatii. Responsabile de aparitia ridurilor faciale sunt si supararile. Acestea ne fac sa ne incruntam si sa capatam aceleasi riduri de expresie amintite antetior. Tutunul, cafeaua consumata in exces si alcoolul sunt si ele responsabile de acest lucru.

Cateva detalii despre ventuze faciale – intrebari si raspunsuri

Avand in vedere popularitatea tratamentului care implica tratamentele cu ventuze faciale, trebuie sa precizam cateva detalii. In primul rand, cele mai populare tipuri de ventuze aplicate in zona fetei sunt cele confectionate din silicon. Acestea se prind usor si nu necesita incalzire cu ajutorul unor bile din material inflamabil, asa cum se intampla, de exemplu, in cazul celor de sticla.

Important de retinut este faptul ca tratamentul cu ventuze faciale ajuta la stimularea ciruclatiei sangelui, reducand tensiunile aparute la acest nivel. Totodata, prin aplicarea ventuzelor de silicon, pilea ramane fina si neteda.

Insa, trebuie tinut cont de faptul ca tratamentul trebuie repetat periodic, pentru a avea efect pe termen lung. Dupa aplicarea ventuzelor, pielea radiaza si pare vizibil intinerita.

Tratamentul cu ventuze faciale nu este dureros, fiind exteem de popular in clinicile de specialitate. Mainile dibace ale expertilor fac ca aceste ventuze sa fie resimtite precum niste piscaturi de tantar. Ele nu lasa urme neplacute, vreme indelungata. Asa ca nu trebuie sa va fie teama de negrituri, durere sau leziuni. Pe de alta parte, este adevarat ca exista si persoane care prefera sa-ti aplice singure, acasa, tratamentul cu ventuze faciale.

Foarte eficiente pentru aplicarea usoara a ventuzelor faciale sunt uleiurile esentiale. Acestea le ajuta sa se prinda mai rapid si mai bine. Foarte multe vedete recomanda tratamentul cu ventuze, in special pentru combaterea oboselii si a ridurilor. Zonele de aplicare a ventuzelor sunt variate, incepand cu ochii si terminand cu nasul, pometii si chiar gatul.

Tu ai apela la aplicarea unui set de ventuze faciale?

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image